18 Eylül 2022

CİHAN DEMİRCİ'NİN "HAYAT MİZAHI KAÇ GEÇİYOR" SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ İZMİR NARLIDERE'DE GERÇEKLEŞTİ!..


17 Eylül 2022 Cumartesi günü, İzmir Narlıdere'de "Hayat Mizahı Kaç Geçiyor?" başlıklı Cihan Demirci Söyleşisi ve imza günü Narlıdere Kültür ve Dayanışma Derneği ve Malatyalılar Derneği işbirliğiyle gerçekleşti. 

45 yılı bulan mizah yolculuğumda bu ülkedeki hayatın abuklaşmış, akla ziyan hızının mizahı nasıl solladığını, son 20 yıllık süreçte en zor dönemini yaşayan mizahçının ve mizahın nasıl geri düştüğünü anlatmaya çalıştım... 

Bu tür söyleşilere hem benim, hem de izleyenlerin nasıl hasret kaldığını bu keyifli etkinlik sayesinde yeniden görmüş oldum. 3 yıl öncesine kadar yılda en az 30-40 etkinlik yaşayan bir yazar-çizer olarak bu yıl henüz 3. etkinliği yaşamış olmak durumumu biraz olsun anlatır sanırım.

Bu etkinliğe önayak olan Abuzer Topal dostuma ve yoğun bir ilgi gösteren ve söyleşinin ardından kısa bir sürede tüm kitapları imzalatan Narlıdereli, Malatyalı içten izleyicilere çok teşekkür ederim. 

Şimdi sırada 24-25 Eylül tarihlerinde, epeydir uzağında olduğum ilçem Kadıköy'de Yoğurtçu Parkında gerçekleşecek Kadıköy Çizgi Festivali'ndeki imza günleri var. 

Böylece 3 yıl sonra 45 yıllık ilçemde yeniden bir etkinliğe katılmış olacağım...


CİHAN DEMİRCİ, İZMİR NARLIDERE SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜNDE FOTOĞRAFLAR...

Etkinliğin afişi... 



Hiç yorum yok: