05 Nisan 2021

CİHAN DEMİRCİ'DEN YAŞARKEN YAPILAN BİR OTOPSİNİN ROMANI: "ZOMBİLİRKİŞİ" 12 NİSAN'DA KİTAPÇILARDA!..

CİHAN DEMİRCİ'NİN KARA MİZAH ROMANI: "ZOMBİLİRKİŞİ" 12 NİSAN'DA MİZAH POSTASI YAYINLARINDAN KİTAPÇILARDA...


YAYINEVİNİN KİTAP TANITIM METNİ:


Mizah edebiyatımızın kendine özgü bir tarz yaratmış usta kalemi Cihan Demirci, “ZOMBİLİRKİŞİ” ile bu kez bir romanla okurunun karşısında… Ona göre bu roman; “Cidden-Darp” bir roman!.. Cihan Demirci, kitabın başındaki Zomsöz’ünde teşhisi koyuyor ve; “Yaşarken yapılan bir otopsinin romanı” diyor…


Kitabın asla kahraman olmayan kahramanı senarist, gazeteci-yazar Fani Ölümlüoğlu, bir gece ansızın kendini Mississsipi nehrinde Zombilerin arasında bulur ve hayatının bütün akışını değiştirecek o müthiş gerçeği öğrenir… O artık Zombilerin de ötesine geçmiş iflah olmaz bir ZOMBİLİRKİŞİ’dir!..Peki ama ZOMBİLİRKİŞİ nedir?.. Nasıl olunur?.. Ölüm bize neden yakışıyor?..


Bu roman, ölünün arkasından konuşmuyor daha da kötüsü ölü halde yaşayan bir toplumun yüzüne konuşuyor!.. Ölümün bir topluma yakıştığını, ölümün bir toplumu açtığını, ölümün bir toplumun üzerine oturduğunu söylemek neden hiçte kolay değil? Tabii bu soruların yanıtlarını gene arka kapak ötesine geçebilenler alacak!..


ZOMBİLİRKİŞİ, Cihan Demirci usulü sarsıcı bir kara mizahın doruklarında gezinen ve yüzümüze kara mizah tokatı gibi inen roman!..


ZOMBİLİRKİŞİ / CİHAN DEMİRCİ
Mizah Postası Yayınları (Yağmur Yayın Grubu)
12 NİSAN 2021 KİTAPÇILARDA!..



#CihanDemirci #Zombilirkişi #MizahPostasıYayınları #YaşarkenYapılanOtopsininRomanı #KaraMizahRomanı #CiddenDarpRoman #DiziSenaristi #DiziYazarı #FaniÖlümlüoğlu #YağmurYayınGrubu #Nisan2021

Hiç yorum yok: