11 Ocak 2020

CİHAN DEMİRCİ, SULTANBEYLİ VEGA OKULLARINDA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU!..


9 Ocak'ta İstanbul'un Avrupa yakasındaki Beylikdüzü ve Bahçeşehir Vega okullarında söyleşi ve imza günleri gerçekleştiren Cihan Demirci, 10 Ocak 2020 Cuma günü de Kırmızı Kedi Yayınevi'nden Özgür Pehlivan'la birlikte gittiği Vega Okullarının Anadolu yakasındaki şubesi olan Sultanbeyli Vega Okulları'nda öğrencilerle buluştu. 



Cihan Demirci, 5-6 yıllık bir geçmişi olan bu okula, daha çok yeni olduğu 2015 yılının Nisan ayında ilk kez gitmiş ve onda iz bırakan Berna öğretmenin öğrencileriyle bir etkinlik gerçekleştirmişti. Büyükçe bir sınıfta 5. ve 6. sınıfların birlikte olduğu bir söyleşide, "Hınzır Can" adlı çocuk kahramanının ilk kitabı olan "Hınzır Can Çevre Dostu" ile dizinin 3. kitabı olan "Hınzır Can'dan Büyükleri Anlama Kılavuzu" üzerine konuşan, bu iki kitabını ve Hınzır Can'ı onlara tanıtıp, anlatan Cihan Demirci söyleşinin sonunda öğrencilere kitaplarını imzaladı. 


CİHAN DEMİRCİ'NİN SULTANBEYLİ VEGA OKULLARI'NDAKİ ETKİNLİĞİNDEN FOTOĞRAFLAR... 
Cihan Demirci, etkinliğin bitiminde, 5 yıl sonra yeniden geldiği Sultanbeyli Vega Okulları'nın Anı Defterine okulla ilgili görüşlerini yazarken... 


Hiç yorum yok: