30 Ekim 2019

CİHAN DEMİRCİ'NİN YENİ KİTABI "EN KÖTÜ GOLÜMÜZ BÖYLE OLSUN" OKURLA İLK KEZ KASIM'DA TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARINDA BULUŞUYOR!..

Sevgili "Damdaki Mizahçı" takipçileri; şimdi sizleri yeni kitabımın basın bülteni ile baş başa bırakıyorum...

Uzun yıllardır “Çocuk ve Gençlik Edebiyatı” alanında kitaplar üreten mizah ustası Cihan Demirci’nin, Kırmızı Kedi Yayınevi’nden yayınlanan 52. kitabı “Hınzır Can’la En Kötü Golümüz Böyle Olsun” okurla ilk kez 38. İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda buluşuyor.

Yazar-çizerlik serüveninde 2019’da 41 yılı geride bırakan Cihan Demirci, bundan önceki 3 kitabı çocuklardan ciddi ilgi gören, bazı okullarda ders kitabı gibi okutulan hiperaktif çocuk kahramanı Hınzır Can’ın macera dizisinin 4. kitabı olan “Hınzır Can’la En Kötü Golümüz Böyle Olsun” da bu kez futbola çocukların gözünden hınzır bir mizahla bakıyor. 


“Hınzır Can’la En Kötü Golümüz Böyle Olsun” çocuklara her dönemin en popüler sporu olan futbolu bambaşka ve mizah dolu bir pencereden anlatan, bol pozisyonlu, epeyce gollü, son düdüğe kadar sürecek bir heyecan fırtınası!..

KİTABIN KIRMIZI KEDİ KİTAP SİTESİNDEKİ LİNK ADRESİ: 
https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/da2d63f849c54de9bc08546aa21dec97


CİHAN DEMİRCİ YENİ KİTABINI İLK KEZ 4 KASIM'DA 38. İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARINDA İMZALIYOR... 


Cihan Demirci, Kasım ayı başından itibaren kitapçılarda olacak yeni kitabı; "Hınzır Can'la En Kötü Golümüz Böyle Olsun"u ilk kez 4 Kasım 2019 Pazartesi günü, 38. İstanbul Tüyap Kitap Fuarında, 3. Salon, 3407-B nolu stantta yer alan Kırmızı Kedi Çocuk standında, saat:10.00-16.00 arasında imzalayacak. 

Bir futbol kitabı olduğuna göre, iyi oynayan pardon iyi okuyan kazansın diyelim o zaman!.. 

#HınzırCan #HınzırCanınMaceralarıDizisi #EnKötüGolümüzBöyleOlsun #CihanDemirci #KırmızıKediÇocuk #KırmızıKediYayınevi #Kasım2019
#ÇocukGözündenFutbol #FutbolMizahı #FutbolKitabı #ÇocukEdebiyatındaMizah #ÇocukveGençlikEdebiyatı #HınzırCanKitapları #HiperaktifÇocukHınzırCan


Hiç yorum yok: