09 Ocak 2018

CİHAN DEMİRCİ 2018'İN İLK ETKİNLİĞİNİ EYÜBOĞLU KOLEJİ 27. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ'NDE GERÇEKLEŞTİRDİ!..

Cihan Demirci ana teması "Edebiyatta Genç Olmak" başlıklı Eyüboğlu Koleji 27. Edebiyat ve Kitap Günlerinde edebiyatta genç olmaya dair bir söyleşisi sırasında... (Fotoğraf: Erdost Akbaba) 

2018 yılına ciddi bir griple birlikte giren "Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, bu gribin ardından toparlanıp gene okul yollarına düştü. 2018'in ilk etkinliği için 9 Ocak 2018 Salı günü, Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının, Çamlıca Kampüsündeki Eyüboğlu Koleji'ne giden Cihan Demirci, okulun bu yıl 27. kez düzenlediği Edebiyat ve Kitap Günleri'ne katıldı. Bu etkinliğin mimarlarından Birgül öğretmen tarafından karşılanan Cihan Demirci okulun büyük salonunda, 7. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek Edebiyat ve Kitap Günlerinin bu yılki ana teması olan "EDEBİYATTA GENÇ OLMAK" başlıklı keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşisinde çok genç bir yaşta, edebiyat ve yayın dünyasına giriş öyküsünü anlatan Cihan Demirci, yayınlaması 5 yıl süren ilk kitabının zorlu macerasını aktardı, yazar-çizer olmanın hem keyifli hem de zorlu yanlarından bahsederek, ortaokul öğrencilerine kalıcı bir yazar-çizer olmanın püf noktalarına dair mizahi gözlemlerle dolu bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularıyla söyleşisini noktalayan Cihan Demirci'ye her zamanki gibi 40 dakikalık bir ders süresi yetmedi ve kitaplarını imzalarken de öğrencileri sorularını yanıtlamaya devam etti. Cihan Demirci 10-11 Ocak tarihlerinde de Adana'da 11. Adana Çukurova Kitap Fuarı'nda Kırmızı Kedi Yayınevi standında kitaplarını imzalayacak.



CİHAN DEMİRCİ'NİN EYÜBOĞLU OKULLARI 27. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİNDE GERÇEKLEŞEN ETKİNLİĞİNDEN FOTOĞRAFLAR... 

Cihan Demirci, söyleşi sonundaki kitap imzası anında etkinliğin mimarlarından Birgül öğretmen ve Eyüboğlu Koleji 7. sınıf öğrencileriyle... (Fotoğrafar: Erdost Akbaba) 


Hiç yorum yok: