16 Aralık 2013

CİHAN DEMİRCİ, 15 ARALIK PAZAR GÜNÜ, 7. KADIKÖY KİTAP GÜNLERİ'NE İMZA GÜNÜYLE KONUK OLDU...

Bu yıl 7. kez düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri, 13-14-15 Aralık tarihlerinde gene Caddebostan Kültür Merkezinde gerçekleşti. Son bir kaç yıldır katılamadığım bir etkinlikti doğrusu bu. Damdaki Mizahçınız Cihan Demirci de, Kadıköylü bir yazar-çizer olarak Kitap Günlerinin son gününde, 15 Aralık Pazar günü, Kültür Kentleri Birliği'nin davetiyle bu şenliğe konuk olup, çoğu piyasada bulunması olanaksız hale gelmiş kitaplarını Kadıköylü okurlarına imzaladı. 


Tayfun Talipoğlu, Ayşe Memiş, Fahrettin Erdoğan ve Cihan Demirci... 

37 yılllık, yani Kadıköylü olmamın başladığı dönemden kalma can arkadaşım Fahrettin Erdoğan'la birlikte gittik bu imza gününe. Daha çok Ege üzerinden tanıdığım, bir kültür-sanat gönüllüsü olan Hakkı Gümüştaş ağabeyimizin daveti üzerine. Bir ara sevgili Tayfun Talipoğlu ile paylaştık yanyana imza günü masamızı... Yıllardır görmediğimiz eski arkadaşlar, eski okurlar çıkageldiler. 


İmza günü konuklarımızdan; Kadıköy Belediye başkan aday adayı Aykurt Nuhoğlu ile... 

Kış güneşiyle ısınan Aralık için oldukça lüks bir günde CKM'de keyifli muhabbetlere aldık akşam saatlerine dek. Kadıköy'de katıldığım son imza günü, bundan tam 32 ay önce gerçekleşmişti. 2011 yılının Nisan ayında... Kitaplarımızı özellikle de "siyasi" içerikli kitaplarımızı yayınlama olanağı bile bulamaz hale geldiğimiz şu berbat dönemde yani öyle çok sık olmuyor. Bu imza gününde gerçek olan şuydu ki, Facebook denen sanal alemden her zamanki gene pek kimseler yoktu ortalıkta, kısacası; sanal olmayan harbi okurlar ve harbi arkadaşlarla geçti bir imza günü daha... 




7. KADIKÖY KİTAP GÜNLERİNDEKİ
CİHAN DEMİRCİ İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 


Hiç yorum yok: