05 Ekim 2012

CİHAN DEMİRCİ
10-11 EKİM'DE
49. ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ KAPSAMINDAKİ "MİZAH ZİRVESİ"NDE...


Bu yılki ana teması, ”Mizah, Muhalefet ve Demokrasi” olarak belirlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Festivali’nde, 8 Ekim'de Saat: 15'te Antalya'da Özdilek Alışveriş Merkezinde bu tema altında karma bir karikatür sergisi açılacak, 10 ve 11 Ekim tarihlerinde de çeşitli söyleşilerle "Türkiye Mizah Zirvesi" gerçekleştirilecek.

CİHAN DEMİRCİ 10 VE 11 EKİM'DE MİZAH ZİRVESİNDE...

Damdaki Mizahçınız Cihan Demirci de bu zirveye üç ayrı koldan katılıyor. Demirci'nin üç karikatürü 8 Ekimde açılacak karma sergide yer alacak. Cihan Demirci, mizah zirvesi kapsamında; 10 Ekim Çarşamba günü, Antalya'da AKM Perge Salonu'nda saat: 18.30'da "Siyasi Mizahın 600 Yılı Aşan Engelli Koşusu" başlıklı görsel sunumlu söyleşisini gerçekleştirecek. Ayrıca 11 Ekim Perşembe günü, gene aynı salonda; saat:10.00-19.00 arasında (ne yazık ki zirve bir güne sıkıştırılmış, bu nedenle çok erken bir saatte başlayacak oturumların yanlışlığını şimdiden buraya not düşeyim!!!!) gerçekleşecek "mizah zirvesi" oturumlarının ilkinde, kendisine ayrılan 15 dakikalık sürede "Mizahın Tarihsel Gelişimi"ni anlatacak...

"Mizah Zirvesi"yle ilgili olarak daha ayrıntılı bilgi için
şu link adresine tıklayınız: http://mizahhaber.blogspot.com/2012/09/49.html
Mizah Zirvesine sergi ve söyleşiyle katılacak isimlerden bazıları: Tan Oral, Gani Müjde, Asuman Dabak, Burak Aksak, Umur Bugay, Cihan Demirci, Kutlukhan Perker, Levent Cantek, Erdil Yaşaroğlu, Metin Üstündağ, Yüksel Aksu, Levent Gönenç.

 

Hiç yorum yok: