14 Mart 2008

BİR 8 MART GECESİ NOTLARI...
8 Mart gecesi Metalurji Mühendisleri Lokalinden kalkış anımızdan... En solda; Rahmi Saltuk, bendeniz, arkadan küçük bir kısmı görülen Bülent Atak, Esra, Kübra, Sibel, Mazlum Çimen ve kahkaha kraliçemiz Merve:))
8 Mart 2008 gecesi, Taksim'deki yeni gözde mekanımız Metalurji Mühendisleri Lokalindeydik. Malum o gün "Emekçi Kadınlar Günü"ydü ama aslında çalışan emekçi kadınlara ait olması gereken bir günü de "Sevgililer Günü" kıvamına getirmeyi başardığımız için ortalık her anlamda vıcık vıcıktı bu 8 Mart'ta da...Acayip bir trafik, zincirinden boşalmış acayip bir şehir vardı gene karşımızda... 2008'le birlikte, 29 yıl sonra birbirlerini bulup, adeta coşan LİSELİ ARKADAŞLAR olarak biz o gece Metalurji Mühendisler Lokalindeydik. Sınıf arkadaşlarım; Fahrettin, Taner, Bülent ve Alican'la bendeniz Cihan son iki ay içinde bir keyifli buluşma daha yaşarken, bu sazlı-kemanlı-şarkılı-türkülü gecede Sibel, Melek, Merve, Kübra, Esra, İlayda, Naciye hanım ve eşi Fahri bey de bizi yalnız bırakmadılar. Tabii gecemizin bir de onur konuğu vardı. Sevgili Mazlum Çimen ağabeyimiz. Sazıyla, sözüyle geceye ayrı bir keyif kattı doğrusu. Derken ilerleyen saatlerde aramıza aniden Rahmi Saltuk da katıldı. Türkü söylemekten ziyade konuşmayı tercih etti Rahmi Saltuk. O konuştukça ve anekdotlara takıldıkça biz aralara türkü ve şarkılarla girdik. Sahi biz o gece, daha önce bu mekanda bizlerle olan Hasan arkadaşı pek aramadık işin gerçeği:)) (Bu da sadece bizlerin anlayabileceği özel bir cümle oldu!!!) Program yaptığı mekandan gece 12'de kemanıyla aramıza katılan sevgili Kübra da geceye güzel bir renk kattı. Sabahın ilk ışıklarına dek süren, Taksim'de bir çorbacıda noktalanan bu gecede opera sanatçısı Bülent Atak arkadaşımız, bas-bariton sesiyle mekanı adeta salladı. Sevgili Bülent'in güçlü sesinin yarattığı titreşim mi acaba, bir kaç gün sonra Çınarcık merkezli 4.8 şiddetinde bir sarsıntıya neden oldu, şimdi aklıma geldi de, neden olmasın?:))))
Damdaki Mizahçınız, Fahrettin ve Fahri beyle....
En solda Naciye hanım, bendeniz, Merve, Esra ve Alican arkadaşımızın göbeğinden bir kesit!:))

Esra, Kübra, Bülent, Sibel, Mazlum Çimen ve Merve...

Gecemize sazıyla-sözüyle renk katan sevgili Mazlum Çimen Taner ve Fahrettin'le, En sağda Bülent Atak'tan bir bölüm.. Bu arada hareketiniz gözden kaçmadı Mazlum ağabey!:)) (Umarız topadır bu hareket!)
Kemanıyla aramıza katılan Kübrayla... Bu kez Alican biraz daha gözükmüş, ne de olsa göbek kısmı yok fotoğrafta...

Hiç yorum yok: