09 Mart 2020

CİHAN DEMİRCİ'NİN 30. YILINDA 30. KEZ BASILAN KİTABI "GEYİK MUHABBETLERİ" İLE 3 ESKİ KİTABININ YENİ BASIMI VE 2 YENİ KİTABI İLK KEZ ANKARA KİTAP FUARINDA OKURLA BULUŞTU!..



Cihan Demirci'nin bugüne dek 60 bin civarında okura ulaşarak okurdan en fazla ilgi görmüş kitabı olan "GEYİK MUHABBETLERİ"nin 30. yılında Mart ayı başında gerçekleşen 30. Basımının ilk imzası Ankaralı okur Gönül Yurdakul'a kısmet oldu!..  

"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, geçen yıl damlarda epeyce gerilimli, zor süreçler içinde bir yıl geçirmişti. Bu gerilimin içinde yıllar öncesinden eski dostu "Geyik Muhabbetleri" ve arkadaşları ona el uzattı!.. Yoğun bir hazırlık aşamasından geçen 4'ü eski, 2'si yeni 6 Cihan Demirci kitabı okurla ilk kez 14. Ankara Kitap Fuarında buluştu!.. 6 Mart Cuma günü, bu yıl 14. kez düzenlenen Ankara Kitap Fuarında okurun karşısına ilk kez Yağmur Yayın Grubunun standında çıkan Cihan Demirci, bu grubun yeni markaları olan Mizah Postası ve Parmak Çocuk Yayınlarından çıkan 6 kitabını okurlara imzaladı. Fotoğrafta kitabın Mart 1990'da yapılmış ilk basımı Cihan Demirci'nin elindeyken, 2020 Mart'ın da yapılan 30. basımı ise Yağmur Yayıncılığın sahibi Cihan Bahadır'ın elinde görülüyor. 




Cihan Demirci, 1995-2007 yılları arasında 12 yıla yakın bir süre özellikle İzmir'de ve Ege'de yüzlerce etkinliği birlikte yaptığı kitapçı-yayıncı dostu Ercan Günaydın'la Yağmur Yayın Grubu markası altında yeniden bir araya gelmiş oldu.  6-7-8 Mart tarihlerinde 14. Ankara Kitap Fuarında imza günü yapan Cihan Demirci, 7 Mart Cumartesi gerçekleşecek söyleşisini ise fuarın yeterli tanıtımı yapmaması ve ilgisizliği nedeniyle iptal etti!.. Çok uzun yıllardır Ankara'da okurun karşısına çıkamamış olan Cihan Demirci özellikle 7 Mart Cumartesi günü, geçmişten çıkıp gelen okurlar, arkadaşlar, dostlar sayesinde keyifli bir imza günü yaşadı. 




Cihan Demirci'nin Ankara Kitap Fuarı ile verdiği bu yeni start, önümüzdeki günlerde 18. Bursa Kitap Fuarında 12-13-14-15 Mart tarihlerinde gerçekleşecek 4 ayrı imza günü ve bir atölye-söyleşisiyle tam gaz devam edecek.

Ardından İzmir ve çevresinde gerçekleşecek etkinlikler ve derken bu yıl 25. gerçekleşecek olan İzmir Kitap Fuarı alacak sırayı...  


CİHAN DEMİRCİ'NİN 14. ANKARA KİTAP FUARINDAKİ İMZA GÜNLERİNDEN FOTOĞRAFLAR... 


Yağmur Yayın Grubu ekibi; yazar konukları Sevgi Özel, Habib Bektaş ve Cihan Demirci ile... 


Hiç yorum yok: