27 Şubat 2020

"GEYİK MUHABBETLERİ" GERİ DÖNÜYOOOR!.. CİHAN DEMİRCİ'NİN BUGÜNE DEK EN ÇOK OKURA ULAŞMIŞ KİTABI OLAN "GEYİK MUHABBETLERİ" 30. YILINDA 30. BASIMIYLA GELİYOOOR!..


Cihan Demirci'nin 80'li yıllarda isim babası olduğu "GEYİK MUHABBETİ"nin "GEYİK MUHABBETLERİ" olarak kitaba dönüşmüş halinin ilk basımı 1990 yılı Mart ayında yapılmıştı. "Geyik Muhabbetleri" Cihan Demirci'nin yayınlanmış 2. kitabıydı. Edebiyatımızın büyük ustalarından Tarık Dursun K.'nın yayın yönetmenliğindeki Güneş Yayınları'ndan çıkmıştı. Çıktığı andan itibaren özellikle genç okurdan ciddi bir ilgi gören, mizahta yeni bir türe öncülük eden bu kitap kısa süre içinde baskı üstüne baskı yaptı ve 15 yılı bulan bir sürede toplamda 29 basıma ulaştı. Ancak son 15 yıldır basımı olmayan ve bugüne dek 7 ayrı yayınevinin bastığı, "Geyik Muhabbetleri"nin 30. yıldaki 30. basımı Ankara merkezli Yağmur Yayın Grubunun yeni yayınevlerinden biri olan; "Mizah Postası Yayınları"ndan Mart başında çıkacak ve ilk kez 14. Ankara Kitap Fuarında okurla buluşacak. 29 basımda 60 bin civarında okura ulaşarak Cihan Demirci'nin bugüne dek en çok satan kitabı olan "Geyik Muhabbetleri" 1990 yılının mizahını okurlara yeniden anımsatacak ve okurlar sağlam mizahın ayakta kaldığını ve ülkede hiçbir şeyin eskimediğini bir kez daha görecekler!.. 


Uzun süredir ağırlıklı olarak çocuk kitapları yayınlayan Cihan Demirci'nin uzmanlık alanı olan "Mizah Kitapları" bununla da sınırlı değil. Cihan Demirci'nin gene özellikle genç okurdan ilgi görmüş iki ayrı deneme kitabı da ilk kez 14. Ankara Kitap Fuarı'nda okurla buluşacak. 

Cihan Demirci'nin "Kendi Kendimle Konuşmalar Dizisi" adını verdiği diziden 1994 yılında ilk basımı yapılan "DELİ GÖMLEĞİ ÜTÜ İSTEMEZ"in uzun yıllar sonra yapılan 12. basımıyla, bu dizinin ikinci kitabı olarak, ilk basımı 1995 yılında yapılan "İYİLER CİNNETE GİDER"in 8. basımı Mart başında okura merhaba diyecek!..

"Damdaki Mizahçı"nız Cihan Demirci, bu Mart başka bir heyecan yaşıyor!.. Damlardan inerek, Mart ayında önce 14. Ankara Kitap Fuarı'nda, sonra 18. Bursa Kitap Fuarında ve derken Nisan'da 25. İzmir Kitap Fuarında mizah okurlarıyla buluşacak. 

14. ANKARA KİTAP FUARINDA CİHAN DEMİRCİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNLERİ...

Cihan Demirci'nin 14. Ankara Kitap Fuarı'ndaki imza günleri; 6-7-8 Mart tarihlerinde Yağmur Yayınları standında olacak. (Stand no: 805-A) 

İMZA GÜNLERİ: 6 Mart Cuma günü, saat:10.00-18.00 arası, 7 Mart Cumartesi günü; saat:14.00-18.00 arası, ve 8 Mart Pazar günü de; 11.00-16.00 arası. 

SÖYLEŞİ: Cihan Demirci 7 Mart 2020 Cumartesi günü de, 14. Ankara Kitap Fuarının, 2. Salonunda, saat:12.00-12.45 arasında; "İSİM BABASINDAN 30. YILINDA GEYİK MUHABBETLERİ" başlıklı söyleşisini gerçekleştirecek.

Cihan Demirci'nin kitap sürprizleri bunlarla da bitmiyor... Yağmur Yayınları standına uğrayanlar başka sürpriz kitaplarla da karşılaşabilirler... Kısacası Cihan Demirci bu Mart damdan indi bir kere!.. 

O halde bekleyelim, gülelim!.. 


#CihanDemirci #AnkaraKitapFuarı #İsimBabasından30YılındaGeyikMuhabbetleri #YağmurYayınGrubu #YağmurYayınlarıStandı #MizahPostasıYayınları #ParmakÇocukYayınları
#6Mart2020 #7Mart2020 #8mart2020 #GeyikMuhabbetleriSöyleşisi #DeliGömleğiÜtüİstemez #İyilerCinneteGider  #KendiKendimleKonuşmalarDizisi #KaraMizah #Deneme #GeyikMuhabbeti



Hiç yorum yok: