05 Kasım 2019

CİHAN DEMİRCİ'NİN YENİ KİTABI: "HINZIR CAN'LA EN KÖTÜ GOLÜMÜZ BÖYLE OLSUN" ÇOCUKLARLA İLK KEZ 38. İSTANBUL KİTAP FUARINDA BULUŞTU!..



Cihan Demirci'nin yeni kitabı; "Hınzır Can'la En Kötü Golümüz Böyle Olsun" çocuklarla ilk kez 38. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda buluştu. Cihan Demirci, "Hınzır Can'ın Maceraları Dizisi"nin 4. kitabı olan "Hınzır Can'la En Kötü Golümüz Böyle Olsun"u ve diğer kitaplarını 4 Kasım 2019 Pazartesi günü, kitap fuarında, Kırmızı Kedi Çocuk standında imzaladı. Her fuarda olduğu gibi çocuklardan içten bir ilgi gören Cihan Demirci "Bakalım yeni kitabın ilk imzası kime kısmet olacak" diye içinden düşünürken yeni kitabın ilk imzası 4. sınıf öğrencisi olan Emre'ye kısmet oldu. 





Cihan Demirci'nin toplamda 52. kitabı olan kitapta; hiperaktif çocuk kahraman Hınzır Can'ın gözünden futbola çocuk gözünden epeyce mizahi bir bakış var. Hınzır Can kitabın başında, futbol sunucu ve yorumcularının maç anlatırken kullandığı acayip cümlelere yorumlar getiriyor. Sonrasında futbol üzerine en süpersonik saptamalarda bulunan Hınzır Can, ilerleyen dakikalarda "Hınzır Can'la Toplu Gösteri"ye kalkışıyor, derken karşımıza bir kalecinin oldukça komik günlüğü çıkıyor. Kitabın uzatma anlarında ise Hınzır Can sözü yaratıcısı Cihan Demirci'ye veriyor ve kitabın yazar-çizeri Cihan Demirci son düdüğü çalıyor!.. 

CİHAN DEMİRCİ'NİN 38. İSTANBUL KİTAP FUARINDAKİ İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 



Hiç yorum yok: