27 Nisan 2019

KOCAELİ ODTÜ KOLEJİNDE CİHAN DEMİRCİ İLE KARİKATÜR VE MİZAH DOLU BİR GÜN!..


"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, 26 Nisan 2019 Cuma günü, Kocaeli ODTÜ İlkokuluna konuk oldu. Bu etkinlik "23 Nisan Etkinlikleri Haftası" kapsamında gerçekleşti. ODTÜ Geliştirme Vakfı bünyesinde açılmış olan bu kolejlerden Ankara ve Mersin'dekilere daha önce konuk olmuştum. Tabii ilk konukluğum yıllar önce bir kaç gittiğim Orta Doğu Teknik Üniversitesine olmuştu. 

Kocaeli'nin tepelerinde yer alan Kolejde sabah saatlerinde başlayan Karikatür ve Mizah Atölyesinde, 3. sınıflarla 4 ayrı atölye çalışması gerçekleştirip karikatür çizimi ve mizah üzerine hem tarihi hem de pratik bilgiler veren Cihan Demirci, öğleden sonra önce okul kütüphanesinde öğrencilerin yoğun ilgisi altında onlara kitaplarını imzaladı. 


Cihan Demirci öğleden sonra da okulun Konferans Salonunda 4. sınıfların katıldığı "Mizah ve Çocuk" başlıklı görsel sunumlu söyleşisini gerçekleştirip, onların mizah üzerine sorularını yanıtladı. 

Söyleşi sonunda okul müdiresi Güler Telli'den plaketini alan Cihan Demirci, oldukça yoğun bir etkinlik maratonun ardından bu etkinliği gerçekleştiren Özgürlük Kitabevinden İmran Canan ve ekibiyle okuldan tatlı bir yorgunlukla ayrıldı...

Hiç yorum yok: