24 Nisan 2018

CİHAN DEMİRCİ, FOÇA'DA 40 YILLIK MİZAH DOLU ANILARINI PAYLAŞIP, YENİ 3 KİTABINI İMZALADI!..


Cihan Demirci'nin 22 yıldır gelip gittiği, son yıllarda artık memleketi gibi gördüğü Foça'daki Gramofon Kafe'de 20 Nisan 2018 Cuma günü gerçekleştirdiği 40 yıldan mizah dolu anılar söyleşisi ve imza gününe Foçalı dostları, arkadaşları ve okurları yoğun bir ilgi gösterdi. 

Cihan Demirci Gramofon Kafenin salonunu dolduran konukları 2 saati bulan görsel sunumlu bir söyleşiyle 40 yıllık bir mizah yolculuğuna çıkardı.

Cihan Demirci, Stand-up tadındaki bu 2 saatlik yolculukta; Hüseyin Rahmi Gürpınar, Sadık Şendil, Ümit Yaşar Oğuzcan, Oğuz Aral, Aziz Nesin, Altan Erbulak, Suavi Süalp, Müjdat Gezen, Tekin Aral, Savaş Dinçel, Tarık Dursun K., Galip Tekin, Can Yücel gibi pek çok mizah ustasıyla ilgili, çok renkli geçmiş meslek yaşamından keyifli anılar paylaştı. Gramofon Kafe'yi dolduran Foçalı izleyiciler an geldi kahkaha attı, an geldi gülümsedi, an geldi hüzünlendi, zira mizah sadece güldürmekten ibaret değildir, yoğun katmanlı bir alandır, Cihan Demirci de 1978'de başlayan 2018'de 40 yılı geride bırakan bu kılı 40 yarmış bu mizah yolculuğunu 2018 yılı boyunca bu özel söyleşi ve imza günüyle bir kaç yerde daha gerçekleştirecek.

Cihan Demirci, söyleşisinin sonunda yeni yayınlanmış 3 kitabı; Pisifosör Pisifos'la Kediler Alemi, 70'lerde Çocuk Olmak ve Şiirzofren'i imzaladı. Bu kitaplardan 70'lerde Çocuk Olmak ve Şiirzofren'in okur karşısına çıktığı ilk yer de böylece Foça oldu!.. 

CİHAN DEMİRCİ'NİN 20 NİSAN 2018'DE FOÇA'DA GRAMOFON KAFE'DE GERÇEKLEŞEN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 

Cihan Demirci'nin Foça etkinliği Hürriyet Gazetesi 
EGE ekinde haber oldu... (24 Nisan 2018) 




Hiç yorum yok: