18 Mayıs 2017

CİHAN DEMİRCİ'DEN ATAŞEHİR BELEDİYESİ FERHATPAŞA GENÇLİK MERKEZİNDE "MİZAH VE KARİKATÜR ATÖLYESİ"



Kadıköy'ün içinden çıkma, komşu ilçe Ataşehir'in Belediyesi ile Cihan Demirci'nin ilk merhabası 17 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı, 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında gerçekleşen "Mizah ve Karikatür Atölyesi" ile oldu. 41 yıllık ilçemde özellikle yeni başkanın gelişi ardından, gerçekleşmeyen projelerle yaşadığım derin hayal kırıklığını sizlere daha önce de anlatmıştım. 17 Mayıs Çarşamba akşamı, Kadıköy Belediyesinden tanıdığım sevgili Elif Hopyar'la soluğu Ataşehir Belediyesinin Ferhatpaşa Gençlik Merkezinde aldık. 17.00-19.00 arasında, 2 saati de aşan görsel sunumlu bir atölye+söyleşi gerçekleştirdim. Ağırlıklı olarak liseyi bitirmiş, üniversiteye hazırlanmakta olan genç arkadaşlardan oluşan gruba mizahı ve karikatürü anlatmaya, mizah ve karikatür tarihinden örnekler vermeye gayret ettim, mizah ve karikatür dünyasına dair hiçbir yerde duyamayacakları çok özel bilgilerle dolu bu keyifli söyleşiyi, "Karikatür Okuma" yaparak noktaladık. 

CİHAN DEMİRCİ'NİN ATAŞEHİR BELEDİYESİ FERHATPAŞA GENÇLİK MERKEZİNDE GERÇEKLEŞEN "MİZAH VE KARİKATÜR ATÖLYESİ"NDEN FOTOĞRAFLAR... 

 Cihan Demirci, Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezinde gerçekleşen "Mizah ve Karikatür Atölyesi"nin sonunda atölyeye katılanlarla... (17 Mayıs 2017)

Hiç yorum yok: