13 Ocak 2017

CİHAN DEMİRCİ, ADANA'DA 10. ÇUKUROVA KİTAP FUARINDA KİTAPLARINI İMZALADI...




2017 yılının ilk etkinliğini 11 Ocak 2017 Çarşamba günü, Tarsus'taki Tarsus Amerikan Kolejinde gerçekleştirdikten hemen sonra Adana'ya gelen Damdaki Mizahçı Cihan Demirci, 11 Ocak 2017 Çarşamba günü, 10. Çukurova Kitap Fuarı'nda, Kırmızı Kedi Yayınevi standında, aynı yayınevinin sevilen yazarı Feyza Hepçilingirler'le birlikte kitaplarını imzaladı. 16.00 ile fuarın kapanış saati olan 20'ye dek süren bu keyifli imza gününün ardından, 12 Ocak 2017 Perşembe gününü de 10. Çukurova Kiap Fuarında, Kırmızı Kedi Yayınevi Standındaki imza gününde geçiren Cihan Demirci, 10.00-17.00 saatleri arasında kitaplarını imzalarken, kitap fuarında bulunan kimi yazar, yayıncı dostlarla da sohbet etme olanağı buldu ve 12 Ocak gecesi geç saatlerde gene şehr-i belası İstanbul'a geri döndü!..

CİHAN DEMİRCİ'NİN 11-12 OCAK 2017 TARİHİNDE, ADANA'DAKİ 10. ÇUKUROVA KİTAP FUARINDA GERÇEKLEŞEN İMZA GÜNLERİNDEN FOTOĞRAFLAR... 


Sevgili Feyza Hepçilingirler, bize güzelim mandalina-portakal arası müthiş bir tat içeren mandalinalarla ve imzalı kitabıyla gelen Nuri Sağaltıcı dostumuz ve Cihan Demirci... (11 Ocak 2017) 




11 Ocak Çarşamba gecesi, sevgili Feyza Hepçilingirler'le birlikte, Adana'da Kırmızı Kedi Yayınevi ekibinden arkadaşlarımız Alp, Elif ve Erdost'la, keyifli ve "Adana"lı bir mekanda biraz olsun yorgunluk çıkarmaya çalıştık... 


2000'li yılların başlarında MSM'de yani Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde "Yaratıcı Yazarlık" bölümünde 3 yıl kadar "Mizah Kültürü" adlı çok özel bir dersin öğretmenliğini yapmıştım. O yıllardan, sevdiğim öğrencilerden biri olan Göksel Bekmezci uzun yıllardır sahne gösterileri yaparak, kitap yazarak edebiyatın ve sanatın içindeki serüvenini sürdürüyor. Öğrenciyken de ilgili bir öğrenci olan Göksel yazar olarak da aynı durumda elbet. Adana'da kitap imzalarken, bana "Eski Cesetler" isimli kitabını içten satırlarla imzalayıp getirdi ve onunla ayaküstü bir MSM yılları sohbeti gerçekleştirdik...  (12 Ocak 2017-ADANA) 


Hiç yorum yok: