15 Aralık 2016

CİHAN DEMİRCİ, SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜYLE ÇEVRE KOLEJİ'NİN 14. KİTAP ŞENLİĞİ'NE KONUK OLDU!..


İstanbul Erenköy'de bulunan Çevre Koleji bu yıl 14. kez bir "Kitap Şenliği" düzenledi. Bu yıl 14 yazarın konuk olduğu üç gün süren bu şenliğe ilk kez 2009'da, 2. kez geçen yıl 2015'te katılan yazar-çizer nam-ı diğer Damdaki Mizahçı Cihan Demirci, 14. Kitap Şenliğinin son günü olan 14 Aralık 2016 Çarşamba son konuk yazar olarak okulun konferans salonunu dolduran 5. sınıf öğrencileriyle buluştu. Kitapları ve mizah üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Cihan Demirci söyleşisinin sonunda ise öğrencilerin çok yoğun ilgisi altında uzun süre kitaplarını imzaladı ve imza anında da onların sorularına yanıt verdi. 



Cihan Demirci, Çevre Koleji'nin Konferans Salonunda, 5. sınıf öğrencileriyle gerçekleşen söyleşisi sırasında... (14 Aralık 2016) 


Söyleşi öncesinde okulun Öğretmenler Odasında 5. sınıf öğrencisi Mert ve Defne Cihan Demirci ile akıl dolu sorularından oluşan bir röportaj gerçekleştirdi. Bazı okullara etkinlik için gidersiniz ama öğretmenlerle iki satır sohbet etmeden, hatta Öğretmenler Odası yüzü görmeden hızla okuldan ayrılırsınız ama 19 yıllık geçmişinde 14 kez Kitap Şenliği düzenleyen Çevre Koleji böylesi okullardan değil. Bu okulun Öğretmenler Odası yaşıyor ve konuk gelen yazar öğretmenlerle sohbet etme olanağı bulup, okuldan keyifle ayrılıyor... 

CİHAN DEMİRCİ'NİN ÇEVRE KOLEJİ 14. KİTAP ŞENLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 

Cihan Demirci, öğrencilerin yoğun ilgisi altında kitaplarını imzaladı... 


Hiç yorum yok: