12 Kasım 2013

CİHAN DEMİRCİ, DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINDA ÇEKMEKÖY'DEKİ AVRUPA KOLEJİNİN KONUĞUYDU...


Sevgili DAMDAKİ MİZAHÇI takipçileri... 1990 yılından beri düzenli bir şekilde İstanbul Tüyap Kitap fuarına katılan yazar-çizeriniz Cihan Demirci, 23 yıl sonra bu yıl fuara katılmadı, katılamadı. Kitap fuarının ardından başlayan hafta ise bu yıl "Dünya Çocuk Kitapları Haftası"na denk geldi. Bu hafta kapsamında ülkenin pek çok köşesindeki okullarda 5 gün boyunca çocuk kitabı yazar ve çizerlerinin katıldığı etkinlikler düzenlenir. Cihan Demirci de bu kapsamda, 12 Kasım 2013 Salı günü, sabah saatlerinde, İstanbul Çekmeköy'de bulunan Avrupa Kolejine konuk oldu.


Cihan Demirci, Çevre Dostu Hınzır Can kitabıyla Çekmeköy'deki Avrupa Kolejinde, öğrencilerle söyleşi sırasında... 

Okul salonunda, 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin izlediği bir söyleşi gerçekleştiren Cihan Demirci, bu söyleşisinde bu yıl yayımladığı, Kırmızı Kedi Yayınlarından çıkmış son çocuk kitabı olan "Hınzır Can Çevre Dostu" ağırlıklı bir konuşma yaptı. Kitabını ve Hınzır Can'ı anlatan Demirci, öğrencilerden gelen pek çok soruya yanıt verdikten sonra çevre duyarlılığı taşıyan bir çocuğun fıkra tadındaki maceralarından oluşan bu kitabını öğrencilere imzaladı. Cihan Demirci, 21 Kasım 2013 tarihinde de, Caddebostan'daki Irmak Kolejinde öğrencilerle biraraya gelecek. 


CİHAN DEMİRCİ'NİN ÇEKMEKÖY'DEKİ AVRUPA KOLEJİNDE GERÇEKLEŞEN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 

Bir kısmı önceden okuduğu kitaba ilişkin soruları, bir kısmı da yazar ve çizer olmaya dair sorularıyla soru sorma noktasında iyi bir görüntü veren Avrupa Koleji öğrencileri, Cihan Demirci'nin "Hınzır Can Çevre Dostu" adlı kitabını imzalatırken...


Hiç yorum yok: