25 Kasım 2012

NEOMARİN ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİNDE ÇOCUKLARLA ŞENLİKLİ BİR GÜN!

Damdaki Mizahçı Cihan Demirci 21 Kasım 2012 Çarşamba günü, Pendik'te bulunan Neomarin Alışveriş Merkezinde, Gelişim Atölyesi (GA) tarafından Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğine konuk oldu.

Cihan Demirci, Neomarin Çocuk Kültür Merkezini dolduran 2. sınıf öğrencilerine karikatür ve mizahın ne olduğunu anlatmaya çalıştı...


Tarih: 21 Kasım 2012... 4-5 gündür hasta halde, sesim bile zor çıkar bir vaziyette, Pendik'teki Neomarin AVM içinde bulunan Neomarin Çocuk Kültür Merkezi'ndeyim... Önceden ösz vermişiz bir kere. Hasta hasta da olsa Can Yayınlarından Namık arkadaşımızla ordayız. Etkinlik Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında bu yıl 5. kez düzenleniyor. Bu etkinlik kapsamında benden önceki günlerde de çocuk edebiyatı alanında ürün veren yazarlar çocuklarla buluşmuşlar. Cihan Demirci de bu etkinliğe geçen ay Can Çocuk Yayınlarınca yayımlanan ve kısa sürede ikinci basımına ulaşan "Kıkır Kıkır Fıkralar" adlı kitabıyla konuk oldu.



Önce karşısında Pendik'te ilköğretim okullarında okuyan 2. sınıf öğrencilerini bulan Cihan Demirci onlarla karikatür çizimi üzerine bir sunum ve söyleşi gerçekleştirdi. Bu söyleşide mizahın ve karikatürün ne olduğunu kısaca anlatmaya çalıştı. Doğrusu ilk kez 2. sınıflarla birarada oldum. Bugüne dek 3. sınıfın altına seslenmemiştim, bunun için sesimin çok az çıktığı, hasta olduğum bir gün kısmetmiş:))) Salonda tam 125 öğrenci vardı ve bu söyleşinin ardından o gün bu etkinliğe aslında söz verdiği için hasta-hasta giden Cihan Demirci onların tamamına yakınına son kitabı "Kıkır Kıkır Fıkralar"ı imzaladı. 2 saati bulan bu etkinlik çocuk cıvıltıları arasında sona erdi. Sahi o gün eve nasıl kapağı attım, onu bir ben bilirim!..






Cihan Demirci, söyleşisinin sonunda salonu dolduran 2. sınıf öğrencilerine "Kıkır Kıkır Fıkralar" adlı kitabını imzaladı...


Hiç yorum yok: