14 Mart 2012

CİHAN DEMİRCİ SEMİHA ŞAKİR İLKÖĞRETİM OKULUNDAYDI...    

Damdaki Mizahçınız Cihan Demirci, 14 Mart 2012 Çarşamba günü İstanbul Göztepe'de bulunan İstek Vakfı Semiha Şakir İlköğretim Okulunda öğrencilerle buluşup, bir karikatür söyleşisi gerçekleştirdi, daha sonra da kitaplarını imzaladı.



Cihan Demirci'nin Mart ayı okul etkinliklerinin ikincisi 14 Mart Çarşamba günü Göztepedeki İstek Vakfı Semiha Şakir İlköğretim Okulu'nda gerçekleşti. Okulun salonunda "Karikatür ve Biz" adlı görsel sunumda, karikatür tarihinden kısa bilgiler veren, karikatür okuma-algılama ve çizim teknikleri üzerinde duran Cihan Demirci, sunumunun son bölümünde kendi karikatürlerinden örnekler verdi ve 6.7.8. sınıf öğrencilerinden oluşan izleyicilerin sorularını yanıtladı. Daha sonra önce okul salonunda, ardından da okulun kütüphanesinde kitaplarını imzaladı. İmza gününe 2. sınıf öğrencilerinin gösterdiği ilgi günün güzel bir sürpriziydi doğrusu. Etkinliği düzenleyen Say Yayınlarına, İlker arkadaşımıza, Semiha Şakir İlköğretim okulunun güleryüzlü kütüphane sorumlusu Nilüfer hanıma çok teşekkürler...

Cihan Demirci Mart ayında 3 okula daha gidecek. Bunlar sırasıyla şöyle; 21 Mart'ta 50. Yıl Tahran Lisesine (bir kez daha), 23 Mart'ta İstek Vakfı Bilge Kağan Koleji ve 26 Mart'ta Haydarpaşa Lisesi.






Hiç yorum yok: