20 Ağustos 2006

"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, Uzay boşluğundan bildiriyor:
AYA AYAK BASMA
OLAYI DA MI
PALAVRA?

Ah be Neil abi, söylenenenler doğru mu, aya ayak basmadın mı şimdi sen, orası NASA'nın stüdyosu muydu şimdi yani?.. Biz neye inanacağız yaaaa, işin içinde ABD varsa, her şey yalan mı yani, 20 Temmuz 1969 hiç yaşanmadı mı, oldu mu be Neil abi?..

Sevgili blog dostları mutlaka duymuşsunuzdur, dünyanın başbelası ABD'nin adeta "Uzay Masası" kurumu olan NASA da son günlerde çamura yatmaya başladı, tıpkı diğer Amerikan malı kurumlar gibi!.. NASA, sözde Neil Armstrong'un 20 Temmuz 1969'daki o unutulmaz aya ayak basma görüntülerini kaybetmiş... Şu NASA'ya bakar mısınız, sanki bizim belediye otobüslerinin "Kaybedilmiş Eşyalar Bürosu" mübarek... Üstelik burada kaybolan insanlık tarihinin en önemli görüntülerinden biri, ses geçirmeyen boru değil!.. NASA'nın bu rezaletiyle Aya ayak basma olayının zaten palavra olduğunu, bu görüntülerin bir stüdyo ortamında çekildiğini söyleyenlerin tezleri böylece daha da güçlendi. Bu arada Plüton'un da aslında bildiğimiz gezegenlerden biri olmadığı bir "Cüce gezegen" olduğu ortaya çıktı... Ha sahi, üç Amerikalı gencin insanın kanını donduran belgeseli, 11 Eylül'ün de bir "ABD DÜZMECESİ" olduğunu anlatıyor... Hem de gayet mantıklı nedenlerle... Ardı ardına bombalar, her zaman olduğu gibi gene "bomba" meraklısı bir ülkeden dünyaya düşüyor...

UZAYLI ARKADAŞIMIZ NE DİYOR?

"DAMDAKİ MİZAHÇI" olarak bu olaya el koymam gerekliydi. Bu nedenle aşırı sıcakların da etkisiyle kendimi bir anda Uzay boşluğunda buldum... Uzay boşluğunda rastladığım bir Uzaylı bakın bu konuda çok çarpıcı konuştu ve neler dedi: "Biz Uzaylılar ABD'nin Aya ayak bastığına zaten ilk günden beri hiç inanmadık, çünkü adına ABD denen bu dünyanın başbelası ülke, içinde insan yaşamayan bir coğrafya ile asla ilgilenmez, hem öyle olsa ayak basmakla kalmaz oraya astronot değil asker filan yollardı. Orayı da hemen zapt eder, böylece Ay'ın da içine ederdi!.. Bir Uzaylı olarak derim ki; bu ABD denilen güç sonuçta insanlık adına büyük bir adım kaybıdır!.."

Uzaylı arkadaşın bu sözlerinin altına ben de şu an bulunduğum Uzay stüdyosunda imzamı atarım valla!...

Hiç yorum yok: