26 Temmuz 2006

Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı DİKİLİ ŞENLİKLERİNDE…
29 Temmuz Cumartesi günü Dikili Şenliklerinde Aydoğan Yavaşlı ile birlikte “Çocuklar Geleceğimizdir” başlıklı söyleşiye katılacağız…

Dikili Şenliğinin afişi...

Sevgili “DAMDAKİ MİZAHÇI” blog dostları, Damdaki Mizahçınız Cihan Demirci’nin gene damlardan aşağı inme zamanı geldi…Temmuz sonunda bu kez yolumuz Dikili’ye düşecek… Dikili Belediyesi tarafından “Yeni Ufuklar, Yeni Umutlar” sloganıyla düzenlenen Dikili Barış Demokrasi ve Emek Şenlikleri, geçtiğimiz hafta sonunda başlamıştı. 22 Temmuz’da başlayan şenlikler 27 Ağustos’a kadar sürecek… Bu yıl 6 haftaya yayılan ve her hafta sonunda Cuma, Cumartesi, Pazar günü etkinlikler gerçekleştirilecek olan Dikili Şenliklerinin 2. haftası çocuklara ayrıldı. "Çocuk ruhlu" insanlar olduğumuzdan bizlere de "Çocuklara" ayrılan haftada yer vermişler... Burunlarına kadar dibe batmış ve kirlenmiş büyükleri gördükçe insanın çocuklara daha fazla sarılası geliyor şu "büyükleri" hepten sorunlu ülkede!..

Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı 2005 yılının Nisan ayındaki 10. İzmir Tüyap Kitap Fuarında görülüyor...

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR” SÖYLEŞİSİ 29 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:16’DA DİKİLİ’DE 04 KAFE’DE…

29 Temmuz Cumartesi günü Dikili’deki 04 Kafe’de, saat: 16.00’da Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Çocuklar Geleceğimizdir” başlıklı söyleşi gerçekleştirilecek... “Çocuk Yazarlığı” uzmanlık alanı olan Aydoğan Yavaşlı ile birlikte, son yıllarda çocuklara yönelik pek çok kitap yazan ve yüzlerce okul etkinliğine katılan bir yazar olarak, çocuklarla birlikte olacağız bu söyleşide… Ne de olsa onlardan başka “okuyan” pek kalmadı bu ülkede… Programa göre; Cihan Demirci ve Aydoğan Yavaşlı’nın söyleşisinin ardından saat:18.30’da Dikili Belediyespor ile Midilli Palesviakos futbol takımları Dikili Stadında bir dostluk maçı yapacak. 30 Temmuz Pazar günü ise saat: 16.00’da Prof. Dr. Hüsnü Uçar, “Çocuk Cinsel Eğitimi” başlıklı söyleşiyi gerçekleştirecek. (Şenlikle ilgili ayrıntılı bilgi isteyenler için şenlik sitesi adresi: http://www.dikilifestivali.com/)

Hiç yorum yok: