06 Mart 2021

CİHAN DEMİRCİ, ÇEVRE KOLEJİNİN 18. KİTAP ŞENLİĞİNDE LİSELİLER VE 8. SINIFLARLA BULUŞTU!


İstanbul Erenköy'de bulunan Çevre Koleji 1998 yılında kurulmuş bir okul. Düzenli olarak Kitap Şenliği yapan Çevre Koleji 18. Kitap Şenliğini 1-6 Mart tarihleri arasında yaşanan virüs salgını dönemi nedeniyle Teams programı üzerinden çevrim içi gerçekleştirdi. Daha önce 2009, 2015 ve 2016 yıllarında Çevre Koleji'nin "KİTAP ŞENLİĞİ"ne okula giderek, öğrencilerle okul salonunda buluşarak katılan Cihan Demirci de 18. Kitap Şenliğinde 3 Mart 2021 Çarşamba günü, Teams programı üzerinden önce evlerinde olan Liselilerle buluştu, ardından da bu kez okulda sınıflarında bulunan 8. sınıflarla internet üzerinden bir araya geldi. Onlara mizah yolculuğunu anlatıp, kitaplarından ve yazar-çizer olmanın özellikle de mizahçı olmanın özelliklerinden bahsetti ve onların sorularını yanıtladı. 

Uzun yıllardır Liselilerle buluşma olanağı pek olmayan Cihan Demirci, 8. sınıflarla da çok az bir araya gelebilmişti, tam bu buluşma anında bitişik binada sürmekte olan tadilat nedeniyle ciddi bir gürültü altında bu söyleşileri yapmak durumunda kalan Cihan Demirci, bu durumu öğrencilere belli etmedi elbette!.. 

Söyleşilerin sonunda yüz yüze etkinliklere olan özlemini dile getirdi, umarız 2 eğitim yılını yiyen ve eğitim yılını da bitiren bu virüs belası önümüzdeki eğitim yılını da esir almaz 2020 öncesindeki gibi öğrencilerle gene okullarında yüz yüze buluşmak kısmet olur!.. 

Hiç yorum yok: