17 Ocak 2018

2 GÜNDE 5 AYRI OKULDA; CİHAN DEMİRCİ'DEN BAŞ DÖNDÜREN BİR SEVİNÇ KOLEJLERİ MARATONU...

Bu yıl yazar-çizerlik serüvenindeki 40. yılı yaşayan "Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, 2017-2018 Eğitim Yılının ilk yarı yılını Sevinç Kolejlerinde gerçekleştirdiği baş döndüren bir etkinlik maratonuyla noktaladı... 

Daha önce de bir kaç kez Sevinç Kolejlerine giden Cihan Demirci bu kez 16 ve 17 Ocak tarihlerinde, 5 ayrı Sevinç Kolejinde, 6. sınıflarla "Hınzır Can'dan Büyükleri Anlama Kılavuzu" adlı kitabının söyleşisini ve ardından imza günlerini gerçekleştirdi.



Sevinç Koleji Etkinlikleri için 16 Ocak 2018 Salı sabahı erken saatlerde Kırmızı Kedi Yayınevinden Erdost Akbaba ile yola çıkan Cihan Demirci'nin ilk durağı sabah saatlerinde; Bahçeşehir Sevinç Koleji'ydi. Bu okulun Kitaplığında 6. sınıflarla gerçekleşen söyleşinin ardından Hınzır Can dizisinin "Büyükleri Anlama Kılavuzu" kitabını imzalayan Cihan Demirci, öğlen saatlerinde bu kez Beylikdüzü Sevinç Koleji'nde aldı soluğu ve orada da gene 6. sınıflarla, bu kez Konferans Salonunda bir söyleşi gerçekleştirip, onların sorularını yanıtladıktan sonra kitaplarını imzaladı.

16 Ocak Salı günü, 3. okul etkinliği için öğleden sonra bu kez Etiler Sevinç Koleji'ne giden Cihan Demirci, yeni açılmış olan, henüz "Butik" okul kıvamındaki bu okulda da 6. sınıf öğrencileriyle atölye tadında samimi, keyifli bir Hınzır Can söyleşisi gerçekleştirip, onların ilginç sorularını yanıtladı ve sonrasında kitaplarını imzaladı ve böylece Sevinç Kolejleri maratonunun ilk gününü tamamlamış oldu... 




17 Ocak Çarşamba günü ise Cihan Demirci'yi bu kez Anadolu yakasındaki 2 ayrı Sevinç Koleji bekliyordu. Sabah saatlerinde Çekmeköy Sevinç Koleji'nde 3 ayrı 6. sınıfla okulun Konferans Salonunda bir araya gelen Cihan Demirci söyleşi ve kitap imzasının ardından, öğlen saatlerinde bu baş döndüren "Sevinç Kolejleri Maratonu"nun son durağı olan Ataşehir Sevinç Koleji'ne geldi. 

Bu okulda 2 yıl önce de sıcak bir söyleşi gerçekleştiren Cihan Demirci, etkinliğin mimarı Olga öğretmenin rehberliğinde, okul müdürü Gürkan Atmaca'yı ziyaret edip sohbet ettikten sonra okulun Konferans Salonunda Hınzır Can'lı söyleşisini gerçekleştirip, Büyükleri Anlama Kılavuzu üzerine konuşup, 6. sınıf öğrencilerinin sorularını yanıtladı ve ardından kitaplarını imzaladı. Böylece Cihan Demirci de adeta bir öğrenci gibi ilk yarıyıldaki etkinliklerini tamamlayıp, sömestr tatiline girmiş oldu!.. O halde 2. yarıyılda başka okullarda, başka etkinliklerde görüşmek üzere!.. :)  


CİHAN DEMİRCİ'NİN 2 GÜNDE, 5 AYRI SEVİNÇ KOLEJİNDE GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKLERİNDEN FOTOĞRAFLAR... 


Hiç yorum yok: