18 Ağustos 2014

CİHAN DEMİRCİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ 16 AĞUSTOS'TA, KADIKÖY LİSESİNDEKİ "MODA YAZ FESTİVALİ"NDE GERÇEKLEŞTİ...





Moda'da bulunan Kadıköy Kız Lisesinin bahçesinde yaz ayları boyunca sürmekte olan "Moda Yaz Festivali"nde" 16 Ağustos 2014 Cumartesi gecesi Festival alanında yer alan Moda Çadır Tiyatrosunda Cihan Demirci söyleşisi ve imza günü gerçekleşti. Gece 21'de başlaması gereken söyleşi felaket bir sıcak altında 22'de başladı ve 2 saate yakın süren etkinlikte Cihan Demirci izleyenleri birlikte çalıştığı pek çok mizah ustasından kalma anıların ve anekdotların içinde dolaştırıp, mizah ve medya dünyasından pek de bilinmeyen ya da es geçilen kimi gerçekleri aktarıp, söyleşi sonunda kitaplarını imzaladı. 

Yüksek nemli, insan eriten bir sıcağa rağmen festival çadırında keyifle bu etkinliği izleyen tüm gerçek dostlara çok teşekkürler. Bu etkinliği organize eden Kültür Kentleri Birliği platformunun kurucusu, kültür-sanat emekçisi Hakkı Gümüştaş'a, sevgili Apdullah Tok kardeşime, beni etkinliklerimde hiç yalnız bırakmayan can dostum Fahrettin Erdoğan ve harika ailesine, sevgili Melek, Kübra ve Merve'ye, ki Kübra ve Merve kardeşlerim müzikal yolculuklarındaki ilk adım olan yepyeni CD'leri "Aşk Olsun" ile gelip beni daha da mutlu ettiler, yolları açık olsun. Akın Gözke dosta, karikatür dünyasının namusunu kurtaran, Mizahhaber'imize her daim ciddi katkılarda bulunan sevgili Vahit Akça kardeşime ve eşine, yıllardır görmediğim eski dostlar; sevgili Remziye ve Ekin Vatansever'e, İskender Atilla Atasoy kardeşime veee insanı kendinden geçiren müthiş sıcağa rağmen çadırda bu etkinliği izleyen ismini burada sayamadığım herkese çoooook teşekkürler. 

Şu berbat günlerde, "Damdaki Mizahçı" olarak o iç yakıcı dam üstünden inip biraz olsun soluk almak isterken bir kez daha gördük ki; "Sanal dünya, yalan dünya!" Sanal dünya üzerinden geleceğini söyleyenler gene ortada yokken, sanal olmayan gerçek dostlar söyleşimize ve imza günümüze omuz verdiler. Yaşasın sanal olmayan, göz göze, yüz yüze yaşanan o harbi dostluk!.. 

Cihan Demirci - DAMDAKİ MİZAHÇI


MODA YAZ FESTİVALİ'NDE GERÇEKLEŞEN
CİHAN DEMİRCİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR...




(Etkinlik fotoğrafları için; Fahrettin Erdoğan'a, Hakkı Gümüştaş'a, Apdullah Tok'a ve Vahit Akça'ya çok teşekkürler...)

Hiç yorum yok: