16 Nisan 2008

Aşağıdaki yazım 16 Nisan 2008 tarihinde Cumhuriyet'te Deniz Som'un VAZİYET köşesinde yayınlandı...

Her aileden en az üç sapık!

DAMDAKİ Mizahçı arkadaşımız Cihan Demirci , pek yakında ‘her aileden en az üç sapık istiyorum’ denmesi gerektiğini söylüyor ve şöyle diyor:

RTE , ‘en az üç çocuk istiyorum’ diyerek fazla nüfustan batmakta olan ülkede yepyeni bir batışın daha ilk işaretlerini vermişti geçenlerde.

Toplumda gittikçe yükselen sapık, manyak, psikopat vaziyetine bakarak bu sözlerine bir an önce ‘en az üç sapık istiyorum’u eklemelidir.

Zira bu ülkeye çok uzun yıllardır hakim olan gerici, ırkçı, yobaz zihniyet çok çocuk, çok çocuk diye tuttura tuttura var olan bu tabloyu yarattı.

Ülke sadece doğup, yaşamadan ölen psikopat, manyak ve sapıktan geçilmez oldu.

Bu kış da manyak ve psikopat bol oldu gene ülkede! ‘İyiler Cinnete Gider’ adında kitaplar yazarak ta 1995’lerde göstermiştik bugünkü manzarayı. Ülkedeki cahil, işsiz, niteliksiz, ruh sağlığı bozuk milyonların daha da artmasını sadece ‘kolay oy kapmak’ için isteyenler; ne kadar cahil bir toplum o kadar oy mantığıyla fazla çocuktan oluşmuş, kuru kalabalık bir nüfus peşinde koşanlar çok yakında ‘her ailede en az üç sapık’ isterlerse bu duruma hiç şaşırmayın.

Onlara yakışan vaziyet budur!”

(Cumhuriyet / Vaziyet / 16 Nisan 2008)

Hiç yorum yok: