28 Haziran 2021

CİHAN DEMİRCİ 1.5 YILLIK ZORUNLU BİR ARADAN SONRA, URLA'DA "KÖY ENSTİTÜSÜ" RUHU TAŞIYAN ANLAMLI BİR OKULDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!..


"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci 1.5 yıllık zorunlu ve yıkıcı bir virüs arasından sonra 23 Haziran 2021 Çarşamba günü İzmir Urla'da Köy Enstitülerinin kurucusu İsmail Hakkı Tonguç'la, unutulmaz Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel'in soyadlarını taşıyan, müthiş bir imece usulüyle kurulmuş olan Tonguç Yücel Koleji'nde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi...

Onlarla önce okulun salonunda bir söyleşi gerçekleştiren Cihan Demirci, ardından da okulun bahçesinde kitaplarını imzaladı.

Cihan Demirci'nin bu etkinliğe vesile olan eski dost, iyi eğitimci Erdoğdu öğretmene ve okul müdüresi Senem öğretmene ve Yağmur Yayın Grubuna özel bir teşekkürü var.

Sanki 31 yıllık bir etkinlik sürecinde 1250'yi aşan etkinliği hiç yapmamış da ilk kez bir söyleşi yapıyormuşçasına heyecanlı olan Cihan Demirci, birbirinden sevimli ve söyleşi boyunca sürekli soru soran çocukların karşısında bu tür etkinlikleri ne denli özlemiş olduğunu gördü...

"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci, virüsün durdurduğu hayata yeniden dönüşün ilk adımını 12 Haziran 2021 Cumartesi günü Karşıyaka'da atmıştı ama asıl adım 23 Haziran 2021 Çarşamba günü öğrencilerle yüz yüze buluşmayla başladı, onun dileği şudur ki; "naif yüreğinin çok yıprandığı bu süreci atlabilmek için umarım bu tür etkinliklerin devamı da gelir..."


CİHAN DEMİRCİ'NİN TONGUÇ YÜCEL KOLEJİNDEKİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİNDEN FOTOĞRAFLAR...

Hiç yorum yok: