09 Ocak 2020

CİHAN DEMİRCİ, HINZIR CAN KİTAPLARIYLA BAHÇEŞEHİR VEGA OKULLARINDAYDI!..


Hem yeni yılın, hem bu eğitim yılının İstanbul'daki ilk okul etkinliklerinde 9 Ocak 2020 Perşembe günü önce sabah saatlerinde Beylikdüzü Vega Okulları'na konuk olan Cihan Demirci, öğlen saatlerinde ise bu kez Bahçeşehir Vega Okulları'ndaydı. Okulun Konferans Salonunda onu gene 5. ve 6. sınıf öğrencileri bekliyordu. 5. sınıfların seçerek okuduğu "Hınzır Can Çevre Dostu" kitabıyla, 6. sınıfların seçerek okuduğu "Hınzır Can'dan Büyükleri Anlama Kılavuzu" kitabını öğrencilere anlatan Cihan Demirci bu arada bugüne dek 4 kitabı yayınlanan, 8 yıl önce yarattığı "Hınzır Can" adlı çocuk kahramanını da onlara tanıttı. 



Bu iki kitabı okuyan öğrencilerin çocuksu samimiyet taşıyan sorularıyla renklenen söyleşinin sonunda onların yoğun ilgisi altında kitaplarını imzalayan Cihan Demirci, kitapları okuyup çok beğenen öğrencilerin güzel sözleri karşısında okuldan keyifle ayrılmış oldu!.. 

Cihan Demirci 10 Ocak 2020 Cuma günü de Vega Okullarının ilk açılan şubesi olan Sultanbeyli Vega Okulları'na yıllar sonra sabah saatlerinde ikinci kez konuk olacak ve gene 10 Ocak Cuma günü, saat:15.30'da, Kartal Edebiyat Günleri kapsamında, Kartal Masal Müzesi'nde Mizah ve karikatürün dünden bugüne yolculuğu üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.


CİHAN DEMİRCİ'NİN BAHÇEŞEHİR VEGA OKULLARI'NDAKİ ETKİNLİĞİNDEN FOTOĞRAFLAR... 

Cihan Demirci, Bahçeşehir Vega Okulları'ndaki söyleşisi sırasında... (9 Ocak 2020)


Hiç yorum yok: