29 Kasım 2019

CİHAN DEMİRCİ, 5. MERSİN KİTAP FUARINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU!..



Geçtiğimiz günlerde "Hınzır Can'ın Maceraları Dizisi"ndeki yeni çocuk kitabı "Hınzır Can'la En Kötü Golümüz Böyle Olsun" yayınlanan Cihan Demirci, 27 ve 28 Kasım 2019 tarihlerinde 5. Mersin CNR Kitap Fuarı'na konuk olup, Kırmızı Kedi Yayınevi Standında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, son 7 yılda Kırmızı Kedi Yayınevinden yayınlanmış 11 çocuk kitabını imzaladı. 

27 Kasım Çarşamba günü, Adana'daki okul etkinliğinin ardından öğleden sonra fuara ulaşan Cihan Demirci, Kırmızı Kedi Yayınevi yazarı Burcu Bahar'la birlikte Kırmızı Kedi standında kitaplarını imzaladı. 




Cihan Demirci, 28 Kasım Perşembe günü ise sabah saatlerinden öğlene dek Mersin'in çeşitli okullarından gelen öğrencilerin yoğun ilgisi altında kitaplarını imzaladı. İçel Kolejindeki etkinliğinin ardından öğleden sonra, gidiş saatine dek fuarda çocuklarla buluşmasına devam etti. Genel olarak durgun geçtiği söylenen bu fuarda çocukların yarattığı yoğunluk ve ilgi doğrusu görülmeye değerdi. 

Son 5 yılda Mersin'deki Martı Kitabevinin düzenlediği okul etkinlikleri sayesinde Mersin'e pek çok kez gelen Cihan Demirci, geçmişte gittiği okulların öğrencileriyle imza sırasında keyifli sohbetler de etti ve bu sohbetler de Hınzır Can adlı hiperaktif çocuk kahramanın kitaplarıyla giderek çocuklarda iz bıraktığını da görmüş oldu. 




CİHAN DEMİRCİ'NİN 5. CNR MERSİN KİTAP FUARINDAKİ İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR... 




Hiç yorum yok: