20 Mayıs 2019

CİHAN DEMİRCİ 41 YILLIK MİZAH YOLCULUĞUNDAN ANILARLA VE İMZA GÜNÜYLE FETHİYE FESTİVALİ'NE KONUK OLDU!..


"Damdaki Mizahçı" Cihan Demirci'nin yolu 6 yıl sonra yeniden Fethiye'ye düştü. En son 2013 yılında Fethiye Festivaline katılan Cihan Demirci, 6 yıl sonra, 17 Mayıs 2019 Cuma gecesi 11. Fethiye Festivali'ne 41 yıllık mizahçılığından süzülen renkli, neşeli, hüzünlü, ilginç anılarla katıldı. Fethiye'ye gelir gelmez, dinlenmeye fırsat bile bulamadan soluğu önce Hatem Okullarında alan ve iki saati aşan keyifli bir okul etkinliğine katılan Cihan Demirci, akşam saat: 20 sonrasında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 2 saate yaklaşan söyleşisinde 41 yıllık mizah dolu anılardan oluşan tarihi bir yolculuk gerçekleştirdi.



Söyleşisinde birlikte çalışma onuru yaşadığı mizah ustalarını anılarla anmış olan Cihan Demirci, söyleşi sonrasında ise doğrusu beklemediği düzeyde yoğun bir kitap imzası yaşadı ve herkesin mizaha ne denli susamış olduğunu görmüş oldu!.. Özellikle İstanbul'da son dönemdeki gergin ve stres dolu günlerinin üzerine (Ki bunların önemli bir kısmı yaşadığı evden ve sokaktan kaynaklanıyor) böylesine nefes açıcı, moral verici bir soluklanma Cihan Demirci'ye doğrusu iyi geldi. Söyleşi ve imza gününün gerçekleşmesine katkı veren, başta dostum sevgili Sabri Kuşkonmaz olmak üzere, emeği geçen tüm Fethiyeli dostlara, arkadaşlara, mizahseverlere ve okurlara özel teşekkürler...

Dipnot: Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, katıldığım bu keyifli söyleşi ve imza günü etkinliğinde henüz göreve yeni başlamış Fethiye Belediyesinin varlığını da hem tanıtım, hem duyuru, hem de haber yapma anlamında keşke biraz olsun hissedebilseydim!.. Bu yüzden sizlere özellikle bu keyifli söyleşiden yeterince fotoğraf iletememiş oldum... (C.D.) 



CİHAN DEMİRCİ'NİN 11. FETHİYE FESTİVALİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR...





Hiç yorum yok: