21 Aralık 2018

CİHAN DEMİRCİ, 40. YILININ SON ETKİNLİĞİNİ 27 ARALIK'TA ÇEMBERLİTAŞ'TAKİ BASIN MÜZESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİYOR!..

Mizah, çocuk ve gençlik edebiyatımıza, hem yazar hem de çizer kimliğiyle 1978’den beri tam 40 yıldır yoğun emekler veren, 40 yıllık mizah yazarlığı-karikatürcülük-gazetecilik serüveninde pek çok gazete ve dergide çalışan, bir dönem radyo programcılığı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde "Mizah Kültürü" adlı dersin öğretmenliği, tv kanallarında metin yazarlığı gibi işler de yapan, mizah tarihi araştırmacısı olarak mizah tarihimiz üzerine uzun yıllardır çalışmaları bulunan ve şu ana dek yayınlanmış 51 kitabı yüzbinlerce okura ulaşan, son yıllarda çocuk kitaplarına ağırlık veren ve bugüne dek 1100’ü aşan etkinliğe imza atan nam-ı diğer "Damdaki Mizahçı"; Cihan Demirci, yazar-çizerlik serüveninin 40. yılındaki son etkinliğini 27 Aralık 2018 Perşembe günü, saat:15.00-17.00 arasında, Çemberlitaş’ta bulunan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Basın Müzesi'nde gerçekleştirecek. 


Cihan Demirci'nin "40 Yıllık Yazar-Çizerlik Serüveninden Anılar" başlıklı görsel sunumlu söyleşisinde; 40 yıllık mesleki yolculuğunda yaşadığı birbirinden ilginç, renkli, kimisi komik, kimisi hüzünlü, mizah dolu anı ve anekdotlar yer alıyor. Cihan Demirci, görsel sunumlu bu söyleşinin sonunda bu yıl 40. yılı anısına yayınlanmış; “70’lerde Çocuk Olmak” ve “Şiirzofren” adlı kitaplarını imzalayacak.

Bu etkinlik "Brand New Art Project" adlı oluşumun, Basın Müzesi'nde gerçekleştireceği etkinlikler kapsamında yapılacak. Cihan Demirci, bu söyleşi ve imza gününün bir gün öncesinde, 26 Aralık 2018 Çarşamba günü, "Brand New Art Project"in gene Basın Müzesinde açacağı, "Bu Senin Hikayen" adlı karma sergisine de, bir kaç karikatürüyle "konuk sanatçı" olarak destek verecek... 


TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ
BASIN MÜZESİ
 Divan Yolu Cad. No:84 Çemberlitaş-İstanbul


Hiç yorum yok: