06 Nisan 2018

CİHAN DEMİRCİ, 10 GÜN SONRA YENİDEN KOCAELİ VE DARICA SEYMEN KOLEJİNE KONUK OLDU!..



"Damdaki Mizahçı"nız Cihan Demirci, yaklaşık 10 gün kadar önce gittiği Kocaeli ve Darıca Seymen Kolejlerine okuldan gelen istek üzerine 5 Nisan 2018 Perşembe günü bir kez daha konuk oldu. Özgürlük Kitabevinden İlhan Canan arkadaşımızla birlikte sabah saatlerinde erkenden ulaştığımız Kocaeli Seymen Koleji'nde bizi okulun Türkçe zümre başkanı Mehtap Uzun Taşkın öğretmen karşıladı. Müdür yardımcısının odasında okul müdürü ve öğretmenleriyle yapılan sıcak bir sohbetin ardından okul salonunda Cihan Demirci'yi 5 ayrı söyleşi bekliyordu. Önce 4. sınıflarla 3 ayrı söyleşi, yeni kitabımız "Pisifosör Pisifos'la Kediler Alemi" üzerine gerçekleşti.

Bu kitabın böylece ilk söyleşisi Kocaeli Seymen Koleji'ne kısmet oldu. Daha sonra 3. sınıflarla "Zirzop Masallar" üzerine 2 ayrı oturum daha gerçekleştiren Cihan Demirci, öğlen arasında öğrencilerin ciddi sayıdaki kitabını imzaladıktan sonra, öğleden sonra da Seymen Koleji'nin Darıca'da bulunan şubesinde aldı soluğu. 

Burada da okulun büyük konferans salonunda 3. ve 4. sınıflar birlikte gerçekleşen bir söyleşide, hem "Pisifosör Pisifos'la Kediler Alemi"ni  hem de "Zirzop Masallar"ı anlatan ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan Cihan Demirci, bu iki kitabını imzalayarak günü 6 ayrı söyleşiyle noktalamış oldu. 



Nisan ayında Cihan Demirci'yi 17 Nisan'da İzmir'de Tanı Koleji etkinliği, 17-18 Nisan'da 23. İzmir Tüyap Kitap fuarında Kırmızı Kedi Yayınevi Standında gerçekleşecek imza günleri ve 18 Nisan Çarşamba günü gene 23. İzmir Tüyap Kitap Fuarı, 1 no'lu Konferans Salonunda 14.30-15.30 arasında yapacağı 40. yıla özel bir söyleşi bekliyor. Ardından 20 Nisan Cuma günü Foça'da Gramafon Kafe'de saat:18'de bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek olan Cihan Demirci, 26 Nisan'da Kriton Curi Gönüllüleri söyleşisini-imza gününü, 28 Nisan Cumartesi günü de Moda'da bulunan Tarihçi Kitabevi'nde, saat:16'da "70'Lerde Çocuk Olmak" adlı yeni kitabının tanıtım söyleşisini ve imza gününü gerçekleştirecek. 


CİHAN DEMİRCİ'NİN 5 NİSAN 2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN KOCAELİ VE DARICA SEYMEN KOLEJİ ETKİNLİKLERİNDEN FOTOĞRAFLAR... 


Hiç yorum yok: