15 Mayıs 2016

CİHAN DEMİRCİ 5. SARIYER EDEBİYAT GÜNLERİNE MİZAH SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜYLE KATILDI!..



Cihan Demirci, 5. Sarıyer Edebiyat Günlerinde gerçekleşen Mizah Söyleşisinde... 
(13 Mayıs 2016 Cuma)


Sarıyer Belediyesinin bu yıl 5. kez düzenlediği Sarıyer Edebiyat Günleri, 13-14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Kireçburnu'nda bulunan Haydar Aliyev Parkında gerçekleşti. Damdaki Mizahçı Cihan Demirci, ilk kez katıldığı Sarıyer Edebiyat Günlerinde, iki ayrı etkinlikle 2 gün yer aldı. 13 Mayıs Cuma günü, 5. Sarıyer Edebiyat Günleri'nin ilk etkinliği Cihan Demirci'nin ağırlıklı olarak ortaokul öğrencilerinden oluşan izleyicilere yönelik gerçekleştirdiği Mizah Söyleşisi oldu. 11.30-12.30 arasında gerçekleşen söyleşide Cihan Demirci, mizahın ne olduğunu kendine özgü yöntemlerle anlatırken, mizah duygusuna sahip olmanın faydalarını da kendi yaşamından çeşitli anekdot ve örneklerle aktardı. Öğrencilerin mizah üzerine sorularına da yanıt veren Cihan Demirci, daha sonra Edebiyat Günleri kapsamındaki "Şiir Teknesi"nin iki ayrı şiirli-şarkılı gezisine diğer yazar, edebiyatçı, şair konuklarla birlikte katıldı.


5. Sarıyer Edebiyat Günleri'nin ikinci günü olan 14 Mayıs Cumartesi günü de saat:14-00-16.00 arasında kitaplarını imzalayan Cihan Demirci ile Sarıyer'in yerel televizyon kanalı bir röportaj gerçekleştirdi. İmza gününe ellerindeki eski kitaplarla gelen Sarıyer ilçesinde yaşayan okurlar bu imza gününün en güzel yanıydı. Cihan Demirci bununla da yetinmedi ve 5. Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında yayınlanana "Martı" adlı dergiye "Mizah Martısı" adlı karikatür ve yazılarından oluşan bir mizah sayfası hazırladı. "Martı" dergisi Edebiyat Günleri boyunca izleyicilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Cihan Demirci, 5. Sarıyer Edebiyat Günlerindeki İMZA GÜNÜNDE Sarıyerli öğrencilerle... (14 Mayıs 2016)



Cihan Demirci'nin  5. Sarıyer Edebiyat Günleri için özel olarak hazırlanan "MARTI" dergisinde yer alan "MİZAH MARTISI" adlı mizah sayfası... 


CİHAN DEMİRCİ'NİN 5. SARIYER EDEBİYAT GÜNLERİNDEKİ MİZAH SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR....
Deniz Can Çelik ve Cihan Demirci... (14 Mayıs 2016)

Neslihan Koç Gül ve Cihan Demirci... (14 Mayıs 2016) 

Vecdi Çıracıoğlu, Özcan Sapan, Aslan Özdemir ve Cihan Demirci... (14 Mayıs 2016)


Hiç yorum yok: