23 Şubat 2016

29 ŞUBAT'TA BİLGİ ÜNİVERSİTESİ SANTRAL-İSTANBUL KAMPÜSÜNDE CİHAN DEMİRCİ SÖYLEŞİSİ...


29 Şubat 2016 Pazartesi günü, İstanbul Bilgi Üniversitesinin, Eyüp'te bulunan Santral İstanbul Kampüsünde, saat:17.00-19.00 arasında, Cihan Demirci söyleşisi gerçekleşecek.  Bilgi Üniversitesi Bilgi Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen söyleşi, okulun Sinema-Televizyon bölümü öğrencisi Ertan Doğan'ın çabasıyla hayat buldu. 

2016 yılında yazar-çizerlik serüveninde 38. yılı geride bırakan Cihan Demirci, Bilgi Üniversitesindeki söyleşisinde; yazarlığından karikatürcülüğüne, mizahtan, karikatüre, geyik muhabbetinden laforizmaya, basından medyaya, kitaplardan yayın dünyasına sinemadan televizyona, şiirden tiyatroya, hayattan ülkeye, argodan edebiyata, yazarlık-çizerlik serüveninden damıtılmış, ustalarla dolu renkli anılara-anekdotlara dek, kendine özgü bir "Damdaki Mizahçı" bakış açısıyla, söyleşiyi izleyecek ve bu söyleşiye sorularıyla katkı sağlayacak öğrencileri 2 saatlik bir yolculuğa çıkaracak. 

Kısacası; 29 Şubat'ta, Santral İstanbul Kampüsündeki etkinlik çadırındaki Cihan Demirci söyleşisinde; "Damdaki Mizahçı ile Damardan bir söyleşi" daha gerçekleşmiş olacak... 



Bilgi Gelişim Kulübünün etkinlik için düzenlediği afiş... 




Hiç yorum yok: