05 Mayıs 2011

CİHAN
DEMİRCİ
GAZİPAŞA
KİTAP
ŞENLİĞİNDE

Mizah yazarı ve Karikatürist Cihan Demirci, 2. Gazipaşa Kültür Sanat ve Kitap Şenliğinin davetlisi olarak 28-29-30 Nisan tarihlerinde Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeydi.

Gazipaşa Fuar alanında yeni karikatür kitabı "Gereksiz Taramalardan Kaçınamadım"ı ve çocuk kitaplarını imzalayan Cihan Demirci, aynı alanda 29 Nisan Cuma günü bir çocuk şiirleri dinletisi de gerçekleştirdi. 29 Nisan Cuma günü, öğleden sonra; Gazipaşa'nın girişindeki Kahyalar Burhan İlköğretim Okulunda 8. sınıf öğrencileriyle biraraya gelen Cihan Demirci onlarla bir mizah söyleşisi gerçekleştirip, öğrencilere kitaplarını imzaladı. 2.Gazipaşa Kültür Sanat ve Kitap Şenliği'ne Cihan Demirci'nin yanı sıra katılan yazarlar; Tacim Çiçek, Arslan Bayır, Hikmet Özkaya, Zeki Sarıhan, Abdullah Şanal, Mustafa Oral, Mehmet Yıldız, Kamile Yılmaz fuar alanında Gazipaşalılara kitaplarını imzaladılar.

Cihan Demirci, çocuk şiirleri dinletisinde...

Cihan Demirci, Kahyalar Burhan İlköğretim okulunda...

Gazipaşa Kitap Şenliğine katılan dört yazar; Arslan Bayır, Cihan Demirci, Tacim Çiçek ve Hikmet Özkaya...

Gazipaşa Kitap Şenliğinin, henüz kültür merkezinin tamamlanamamış olması nedeniyle Gazipaşanın pazar alanında yapılması ve Cuma gününün Gazipaşa Pazarına denk gelmesi tabii matrak durumlara da neden oldu. Pazar alışverişini az ötede yapan Gazipaşalılar, pazar torbalarını yanlarına koyup kitap şenliği etkinliklerinde biraz soluklandılar...:))))

Hiç yorum yok: