02 Mart 2008

TÜRKİYE DÜNYANIN NERESİNDE?

Daha önce de gündeme gelmiş bir fotoğrafı yeniden anımsatmakta yarar buldum DAMDAKİ MİZAHÇI olarak... Ülke olarak öylesine perişan, öylesine rezil, öylesine kepaze bir haldeyiz ki artık SÖZCÜKLER YETERLİ GELMİYOR! Elimizdeki kısıtlı sözcükler içinde bulunduğumuz perişan durumu anlatmakta hem kifayetsiz hem de anlamsız kalıyor. AKP adlı rezil ötesi dinbaz iktidarı, ondan da rezil ve zavallı muhalefet partileriyle, kendinden geçmiş, uyuşmuş zavallı halkıyla, aşağılık ve sahtekar aydınları, her kurtarışında ülkeyi daha da berbat bir hale getiren askeriyle uzatmaları uzatan bir ülke burası... Al Atatürkçü geçinen sahtekarını, vur çıkar peşindeki yobaz gericisine... Böyle anlarda ben bu fotoğrafa bakıyorum bulunduğum dam üstünden... TÜRKİYE NE DURUMDA, DÜNYANIN NERESİNDE? sorusuna bu dünya haritası en güzel yanıtı veriyor kanımca...Dikkatli bakarsanız ne hale geldiği açıkça gözüken şu boktan dünyada Türkiye'nin bulunduğu berbat yeri daha iyi görebilirsiniz!!!! Türkiye kimilerinin yıllardır bir masal gibi kafamıza işlediği "çok önemli, stratejik" bir yerde filan değil artık dostlar... Stratejik ortak filan da değil...Resmen sömürge haline gelmiş zavallı bir ülke artık burası...

Burada artık BUSH ne derse o olur... "Allahın dediği olur" diyenlerin de aslında "ALLAH"ı BUSH'tur gerisi BOŞTUR!.. Bush gir der girersin, Bush çık der çıkarsın... O ne derse o olur! O kadar ya da Balkan ağzıyla: "Ne kaaa, o kaaa!.."

İnanmayın artık bu gibi stratejik emperyalist palavralara... Sorarım hala aklını(!) koruyabilen son Türklere; Öyle önemli bir yerde olan ülke bu kadar ONURSUZ, bu kadar REZİL bir halde olabilir mi?..

Türkiye şu, ..ötten dünyada, çok boktan bir yerdedir artık!.. Tarihin harcanmış ülkeler çöplüğüne atılmasına ramak kalmıştır... Ne demişti hani ABD'de Başbakanın bizzat danışmanı olan Zapsu bey: "Bu adamı delikten süpüreceğinize kullanın!.." Hangi delikten demeyin... Fotoğrafa bir daha bakın!!!!

Bundan sonrasını daha fazla yazmak istemiyorum zira bu aşamadan sonra sözcüklerimiz de lağıma karışacaktır... Hala sahtekar bir medyanın gazına gelip de, "Nereye geldik demeyin" şu fotoğrafa son bir kez daha dikkatli bakın!..

1 yorum:

ali zafer sapci dedi ki...

YOBAZDAN KORKİREM

Bir zifir karanlıkta düştüm yola
Vurdum yolumu dağlara
Can görirem,cin görirem, korkmirem
Kükremiş aslan görirem,korkmirem
Bir yobaz insan görirem,korkirem
Onun bana can alıcı fikirlerinden
Can alıcı zikirlerinden,
Korkirem balam ,korkirem.

Mirza Alekber Sabir