22 Mart 2006

DAMDAKİ MİZAHÇI BLOG’U ‘RESMEN’ HİZMETİNİZE GİRDİ!

"Sürüden ayrılan kişilik kapar!.."

DAMDAKİ MİZAHÇI: C. D.

Bizde herhangi bir iş, yolsuzluk dahi olsa “resmen” yapıldığı zaman daha fazla ilgi görür, daha fazla ciddiye alınır!.. “Mizahı” ciddiye alıp, hayatı ciddiye almayan ve bu abuk durumun farkında olan, ‘Damdaki Mizahçı’ geçtiğimiz hafta deneme yayınlarına başlayan blog sitesini, bugün 07.45 itibarıyla (22 Mart 2006) okur-izleyicilerinin “resmen” hizmetine açıyor!..

“DAMDAKİ MİZAHÇI” blogunu takip etmek için herhangi bir numarayı yazıp da, herhangi bir “boşluk” bırakmanıza filan gerek yok!.. Zaten akla ziyan olan bu ülkede her alanda, her konuda yeterince “numara” ve yeterince “boşluk” fazlasıyla var. Yeni bir numara yapmaya, yeni bir boşluk yaratmaya hiç ama hiç gerek yok!..

Bu bloga girebilmek için, bankalardan kredi almanıza, ömrünüzün yetmeceği uzun vadeli borçlara girmenize de gerek yok… Aslında bu bloga da gerek yok amaaaa… Bir tıklayın istedik!.. Tıklayın, kapıyı çalın, zile basın yani birşeyler yapın, orda öyle durmayın!..

26 yılı bulan 'mizah’ yolculuğunun son 10 yılını, tepesi attığı ve kimselerin adamı olmadığı için damlarda sürdüren ve kendine ısrarla “DAMDAKİ MİZAHÇI” diyen bu "bağımsız” kalem, girdiğiniz bu blogta uzunca bir süredir yitirdiğimiz “içten” ve “samimi” duygularla, su katılmamış mizahını sizlere aktarmaya devam edecek…Hepsi budur, isteyen vakit varken yan bloga geçebilir!..

Bu blog, hakim medyanın kalemi daralmış bir takım köşe yazarlarının zaten ellerindeki gündemi daha da elde tutmak için hazırlattıkları naylon bloglardan biri değildir…

Bu blog 26 yıldır medyaya, mizaha ve edebiyata karınca-kararınca bir şeyler katmaya çalışan, bunu yaparken ilkelerinden ve bağımsız tavrından “işsiz” kalma uğruna ödün vermeyen, sürüden ayrılmış bir mizahçının adresi, dükkanı belki de hayati mizah notlarıdır...

Bu blogta; ‘DAMDAKİ MİZAHÇI’nın belki ilk kez yayınlanan belki daha önce gazete-dergi-kitaplarda yayınlanmış yazılarından, karikatürlerinden, yorumlarından, çizimlerinden, desenlerinden, kısacası sizlerle paylaşmak istediklerinden sürekli yenilenen örnekler bulacaksınız…

Kendisini bulmak isteyenler ise, kafalarını kaldırıp herhangi bir evin damına bakabilirler… (Damsız evlere bakmayalım lütfen!..) O size bir dam ötede olabilir… Ayrıca “damdan düşenin halini” en iyi o anlar!..

Lafı daha fazla uzatmadan resmi açılışımızı yapalım artık… Değerli internet sakinleriiiii… Ses bir-kiiiiii….Ses bir-kiiiiiii…. Efendiiiiim, öhhhööö, öhhöööö… “DAMDAKİ MİZAHÇI” adlı bir nevi mizah dünyası bülteni olacak olan bu blogu hizmete açıyoruuuuuum… Blog sitemiz internet, mizah ve sıkıntılı ruhlar alemine hayırlı, uğurlu olsuuuuuun!.. (Alkışlar!.)

EN DAMARDAN VE DAMLARDAN DUYGULARLA BLOGUMUZA HOŞGELDİNİZ!..

Blog adına Yönetim Kurulu Başkanı: DAMDAKİ MİZAHÇI

Her türlü görüş, öneri, eleştirileriniz için mail adresimiz: damdakimizahci@gmail.com

3 yorum:

Burcuk dedi ki...

Selamlarrrrr:))

Junkmail kutusundan ise yarar bir sey cikacagi hic aklima gelmemisti, sans iste:) Cok sevindim bu blogun acildigina:)

Cihan Demirci'yi ilk defa Radikal'de kesfetmistim ben, Hayat Sorar Insana diye bir yazi dizisi vardi ki gercekten okunmaya degerdir. Niye ucuncu sahis gibi konustum simdi bilemedim ben:) Cihannn:) cok sag olasin blog icin simdiden, boylece gunluk takip edebilecegiz yazilarini:)

Bloguma ekliyorum link olarak,

sevgiler,

Burcuk

damdaki mizahçı dedi ki...

sevgili burcu, londra'lardan ilk yorum yollayan kişi olarak damdaki mizahçıyı çok mutlu ettin, sağol, çok selam, her daim gülekal:))

damdaki mizahçı

Doruk dedi ki...

Hoşgeldin:) Bakalım, o damdan hayat nasıl görünüyormuş?