23 Mart 2007

BAK ŞU VALİNE
AĞLA HALİNE!

İstanbul Valisine göre;

"İstanbul çok huzurlu" imiş!..

Halkın gaspçısı, kapkaççısı, hırsızı, magandası, mafyası yüzünden sokağa çıkmaktan bile korkar bir halde geldiği İstanbul'un Valisi Muammer Güler, üç gün önce verdiği demeçte İstanbul’un “güvenli bir kent” olduğunu iddia etti... Her şeyin tersini söylemenin, tersini yapmanın artık genel geçer bir kural haline geldiği bu akla ziyan ülkeye de doğrusu bu sözler yakışırdı!..

Avrasya'nın en hızlı konuşan Valisi Muammer Güler beyin bu sözleri üzerine, artık İstanbul'un gaspçısına, hırsızına, kapkaççısına, magandasına ve mafyasına büyük bir sorumluluk düşüyor...

Öncelikle bütün suçlular hep bir ağızdan: "HIZLI HIZLI VALİMİZ YOKSA BİZİ BEĞENMİYÜR MÜSÜNÜZ?" diye sormalılar!.. Bu sorunun ardından da daha fazla soymalı, daha fazla kapkaç yappmalı, daha fazla vurmalı, daha fazla öldürmeli, daha fazla sakat bırakmalılar... Çünkü anladığımız kadar hızlı hızlı valimiz, İstanbul'un suç oranlarını yeterli bulmuyor, Batı ülkelerinin şehirlerini yakalamamız için daha çok çalışmamız şey pardon daha çok çalmamız gerekiyor... O yüzden herkes iş başına beyleeeer!.. Haydi rastgeleeeee!..

Damdaki Mizahçınız aşağıdaki manyak şehre bakıp der ki: "Ey kendi halinde yaşam kavgası veren İstanbullu, Büyükşehir belediye başkanıyla, valisiyle aklımızı hoplatmaya çalışanlara bakıp da, sıkıysa kalan aklını koru bakalım bu şehirde, sıkıysa kafayı yemeden yaşa, var mı böyle bir babayiğit, var mıııııı?.."

Hiç yorum yok: