28 Eylül 2006

MİLLİ EĞİTİM SONUNDA İŞİN “ABDEST” SUYUNU DA ÇIKARDI!

Milli eğitim sonunda işin suyunu da değil, “abdest” suyunu çıkardı!.. 11. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabında abdest suyunun alyuvarların sayısını artırdığına dair bir hurafenin yer alması üzerine yapılan eleştirilere kızan ve bu hurafeye sahip çıkan bakan Hüseyin Çelik, abdest suyunun alyuvarları artırdığına dair ifadelerin aslında Albert Schalle adlı bir Alman bilim adamına ait olduğunu belirtti. Vaziyet gerçekten vahim ötesi artık!.. Örümceklenmiş beyinler, çocukları her şekilde zehirlemek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar ülkede… Daha da ileri gidip, “abdest suyu, nar suyu kadar yararlıdır, ara sıra içmekte de vücuda büyük yararlar var” diyebilir bu zihniyet!..

Bakın bu mağara çağı zihniyetiyle istenirse “Abdest suyu” şişelenip ya da karton kutularda müminlere yeni bir meyve suyu gibi de satılabilir! Bu suyu içecek epeyce mümin olduğu çok açık bu ülkede!.. Bugün abdest suyu, hatta yarın da “asbest” suyu yarar getirebilir. Zaten asbest de zararlı filan değildir. Bence asbestin de suyunu çıkarmalıyız!..

ABDEST SUYUNUN DİĞER YARARLARI!

Sevgili çocuklar, abdest suyu sadece alyuvarları artırmaz, akyuvarları da yuva sahibi yapar, abdest suyu gerekirse bu yuva için konut kredisi bile alır kardeşiiiiiim!.. Sadece alyuvarları, akyuvarları mı artırır, hayıııııııır!.. Aylık gelirinizi bile artırır bu abdest suyu!.. Zihni açar, kalbi pompalar, saç dökülmesini durdurur, diş çürümesini önler, uykusuzluğa, romatizmaya, bel ağrısına, sırt ağrısına, kaynana zırıltısına iyi geliiiiiir!... Günde beş kez abdest suyuyla yıkananın, üzerinde ağırlık kalmaz. Hatta abdest suyuyla yıkanırken, cebi para dolu ceketinizi ya da pantolonunuzu hiç tanımadığınız birine verirseniz üzerinizde o vakit hiçbir ağırlık kalmaz!.. Abdest suyu bu, ne sandın, o artık Milli Eğitim tavsiyeli, bakan onaylıdır kardeşim!..

Hiç yorum yok: