16 Mart 2006

DAMDAKİ MİZAHÇI MAL VARLIĞINI BİR KEZ DAHA AÇIKLIYOR!
Sevgili Blog dostları; kendisi “Mal” olan birtakım insanların “ne kadar götürdüklerinin” derdi hep bizim gibi dam üstündekilere düştü bu akla ziyan ülkede!.. Bizler zaten onlar yüzünden çıkmak zorunda kalmadık mı şu damlara!..

“MAL VARLIĞI” tantanası yeni bir şey de değil üstelik. Bakın 1992’lerde, yani bundan 14 yıl önce de gene böyle bir “götürenin malı, dürüstün çenesini yorar” şeklinde günler yaşanmış olmalı ki, “DAMDAKİ MİZAHÇI” kulunuz Cihan Demirci de, ilk basımı 1992’nin Haziran ayında yapılan “TÜRKÜM DOĞRUYUM FENA HALDE DOLUYUM” adlı kitabının sonunda kendi mal varlığını açıklamıştı.

Şimdi, önce o zaman, yani 1992’de açıklanan mal varlığımızı, sonrasında da 2006’da yapacağım yeni açıklamayı dam üstünden okuyalım:

İŞTE 1992 İTİBARIYLA MAL VARLIĞIM:

1-) Boğazı net göremeyen GÖZLERDE 5.25 miyop ve 0.75 astiğmat hisse senetleri!..

2-) Her iki ELDE ve AVUÇTA oldukça yüksek kireçlenme!..

3-) Her iki DİZDE nakit yatan eklem romatizması!..

4-) MİDEDE bir miktar devlet gastrit tahvili, şişkinlik ve gayrimenkul yanmalar!..

5-) GÖĞÜSTEPE’de yıllar önce alınmış müzmin dubleks bronşit ve 220 metrekarelik tapulu zona arazisi!..

6-) DİŞLERDE üç katlı tripleks çürükler ve deniz manzaralı iskanlı oyuklar!..

7-) Ve yurdun şey yani VÜCUDUN her yerinde toplam 64 dönüm, resmi ifrazlı aşırı terleme, titreme ve kendine dönme, vs… vs… vs…

BU DA 2006 İTİBARIYLA MAL VARLIĞIMDAKİ SON DURUM:

1-) Boğazı net göremeyen GÖZLERDE 6 numara miyop ve 1.50 astiğmat hisse senetleri!.. (artışa dikkat!) 2-) Her iki ELDE, AVUÇTA ve tüm VÜCUTTA oldukça yüksek kireçlenme!..

3-) Her iki DİZDE, buna ilaveten SIRTTA, KOLLARDA nakit yatan eklem romatizması!.. 4-) MİDEDE 2004’teki mide spazmı sonrasında artan şişkinlik, gastrit ve gayrimenkul yanmalar!.. 5-) Yıllarca masa başında eğri-büğrü oturup yazıp-çizmekten oluştuğu sanılan müstakil ifrazlı BEL FITIĞI!.. 6-) Son yıllardaki hiperaktif hayatın da etkisiyle sahip olunan aşırı tiroit bezi çalışması ve bunun sayesinde alınma aşamasına gelen boğaza nazır bir guatr!.. 7-) Dişlerde 33 katlı çürükler multipleks çürükler, diş etinde yeterince kanama ve deniz manzaralı oyuklar!..

8-) Son 6 yılda yaşanılan üzüntü, sıkıntı, ölüm ve dertler nedeniyle gittikçe artan ve yaşam borsasında tavan yapmaya başlayan kan şekeri hisseleri!..

9-) Gene son 6 yılda yüksek oranda sahip olunan B tipi likit kanda yağlanma yani trigliserit oranları!. 10-) Hisseleri hızla prim yapan, vücutta biriken fazla kiloda da büyük pay sahibi olan kötü kolestrol oranları!.. 11-) Ve kötü kolestrolden kötüsü; bu akla ziyan ülkenin geleceğinde güzel şeyler olacağına dair tükenmekte olan umutlar ve bu yüzden oluşan sinir bozukluğu, hayat kırışıklıkları, güzel günler travması!..

AMA HER ŞEYE İNAT EN DAMARDAN SÜRÜYOR ŞİMDİLİK HAYAT!..

Hiç yorum yok: